Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mysia88 ja od wczoraj walczę z pierwszym prasowaniem nowych ubranek i prasuję na lewą stronę ale to chyba nie ma znaczenia czy na prawą czy na lewą więc głowa do góry ;-)Viki: A ja oczywicie wszystko na prawej wyprasowalam...A Wy?
Rutkosia no aż się prosi aby powiedzieć marsz na porodówkę ;-), oby jak najszybciej co byś już się tak nie męczyła...Witam kobietki z rana ja znów w nocy nie spałam także humor też mi znów dzisiaj nie dopisuje:-( Mały się wypina i rozciąga w tym brzuchu moim aż mnie boli jak nie wiem zresztą brzuch mnie boli w dole bardzo i pochwaW nocy mi brzuch twardniał praktycznie cały czas i kręgosłup daje czadu....Ehhhh
Brzuch mnie też często boli i dodatkowo miednica (miałam ją kiedyś złamaną w czterech miejscach). A tak w ogóle lub przede wszystkim to stres mnie zżera i to chyba jest powód mojej bezsenności.
trzecie raz zaczynam posta!!!
nie nie zdomowimy sie na dobre rzadziej będę tu zaglądać...:-(

troszkę pomarudziła , ale tak to juz bywa jak się nie potrafi mówić niestety - na szczęście doskonale sie rozumiemy i wiem już kiedy ma pełną pieluchę , a kiedy po poprostu chce byc blisko - chocby tatusia
Rutkosia to my musimy chyba umówić się na jakieś nocne pogaduchyJa też prawie nie śpię, dziś przerwa od 2ej do prawie 6ej. Koszmar! A nawet jak zasnę to na chwilę bo chodzę sikać średnio co pół godziny
Brzuch mnie też często boli i dodatkowo miednica (miałam ją kiedyś złamaną w czterech miejscach). A tak w ogóle lub przede wszystkim to stres mnie zżera i to chyba jest powód mojej bezsenności.
Pozdrawiam!