Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witam
Myśmy mieli wczoraj dzień noszenia na rączkach, dziś już jest lepiej. Musiałam teraz rano się ogarnąć i mieszkanie też, bo wczoraj nie miałam kiedy, bo cały czas zajmował synek, ale coś go wczoraj męczyły kupki i pierdki.
A wczoraj jak usnął o 22 to spał do 3.40 - byłam w szoku. Potem standardowo obudził się po 6 rano. Generlnie w nocy śpi ładnie, nie mam co narzekać, jedna pobutka w nocy i jedna rano właśnie koło 6, potem czasem śpi a czasem nie. Dziś spał do 9 od 7.30, ale teraz znowu usnął ładnie. Potem pójdziemy na spacerek.
Te nasze dzieci to jakieś podobneMoże dlatego, że Ty i mój mąż urodziliście się jednego dnia
Krzyś też calutki dzień marudził, potem zasnął o 21.40 i obudziłam go o 3.40 na jedzenie, a potem znowu spał do 6.30
My już dziś po spacerku, młody poćwiczył trochę głos przez ładnych parę minut (moja mała syrena strażacka), ale potem zasnął i śpi do tej pory, więc już jakieś 40 minut od powrotu ze spaceru![]()
ps. wszystkie już rozpakowane?