reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
maga_86 pisze:ja jak narazie jestem wierna karmelowemu...no czasami kawowemu, tych nowych jeszcze nie spróbowałam,ale to sie niebawem zmieni![]()
wszystkie są pyszne, mi bardzo smakuje zielone
Marna to pociecha ale dobrze ze nie jestem sama. Kasia, catherinka też mam ten problem - za mało pokarmu. Musze dokarmiać bo mały mało przybierał. Pracuje z laktatorem i są już pierwsze efekty - podwoiłam ilość mleka ale to i tak mało- musze jeszcze podwoić. Trzymam za was kciuki i siebie też
benita_29
Marcowa mama 2006
Monika.g , Maga , Osinko,ach wy pijaczki jedne!!!
;D ;D
maga_86
mama jagódki ciągutki
teraz mamy chociaż dobry preteks do picia :laugh:benita_29 pisze:Monika.g , Maga , Osinko,ach wy pijaczki jedne!!!;D ;D
a ja ostatnio odniosłam swój mały prywatny sukces...jagoda jest karmiona tylko piersią, mam tyle pokarmu,że nie muszę dokarmiać :laugh: :laugh: :laugh:
niestety o odciąganiu na czas wyjazdu na studia mogę sobie pomarzyć..wczoraj przez cały dzień tylko 60 mililitrów...zastanawiam się czy nie zainwestować w laktator aventa...myślicie dziewczyny,że lepszym laktatorem można odciągnąć więcej, bo ja mam taki zwykły i coś mozolnie mi to idzie...
Maga ja mam reczny avent i niezle mi idzie ostatnio z jednej piersi ( po nocy) bylo 125ml
ale moze lepszy bedzie elektryczny w Twoim przypadku, chociaz wydaje mi sie ze na zwiekszenie mleczka najwieksze znaczenie ma chyba czestotliwosc odciagania
Benita, my tylko jestesmy smakoszkami :laugh:
ale moze lepszy bedzie elektryczny w Twoim przypadku, chociaz wydaje mi sie ze na zwiekszenie mleczka najwieksze znaczenie ma chyba czestotliwosc odciagania
Benita, my tylko jestesmy smakoszkami :laugh:
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
benita_29 pisze:Monika.g , Maga , Osinko,ach wy pijaczki jedne!!!;D ;D
;D ;D ;D
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Udało się nadal nie podać mieszkanki, częsciej małego przystawiam, chciażby na chwilę i już widze, że mleka jest więcej - tzn. piersi napełniają się szybciej. Oby to się utrzymało!!!
A ja dopiero przedwczoraj spróbowałam po raz pierwsz y Karmi i muszę powiedzieć, że jest dobre
Dużo mu do piwa brakuje, ale smkuje ok. Kawowa mi jakoś nie podchodzi, muszę spróbować tych nowych. 
A ja dopiero przedwczoraj spróbowałam po raz pierwsz y Karmi i muszę powiedzieć, że jest dobre
reklama
koga
Mama Maksa i Julka
mi też sie wydawało że mam mniej pokarmu ....
ale moja pediatra mnie ostrzegała, że od 3 tygodnia nie mam nawet tak myśleć ze jest go za mało - bo wszystkie problemy rodzą się w głowie - powiedziała, że piersi będą bardziej miękkie ale , że to nie znaczy że nie ma pokarmu!
i teraz jak tylko się marwie co one takie miękkie to zaraz przypominam sobie jej słowa i sama sobie wmawiam, że pokarmu jest dosyć
- u mnie to działa
poza tym dużo piję:wodę, herbatkę hippa i kawę zbożową
przepraszam - ale Karmi jest dla mnie po prostu ohydne
- koło piwa to ono nawet nie stało 
poza tym jest gazowane! - nie ma potem problemów z brzuszkiem???
ale moja pediatra mnie ostrzegała, że od 3 tygodnia nie mam nawet tak myśleć ze jest go za mało - bo wszystkie problemy rodzą się w głowie - powiedziała, że piersi będą bardziej miękkie ale , że to nie znaczy że nie ma pokarmu!
i teraz jak tylko się marwie co one takie miękkie to zaraz przypominam sobie jej słowa i sama sobie wmawiam, że pokarmu jest dosyć
poza tym dużo piję:wodę, herbatkę hippa i kawę zbożową
przepraszam - ale Karmi jest dla mnie po prostu ohydne
poza tym jest gazowane! - nie ma potem problemów z brzuszkiem???