• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

Siwa gratuluje rzeczywiscie becdziesz miala pelne rece roboty..:-)tez mam ten sam.termin i tego samego dnia usg:-)

Ja tez niestety musze zrobic obiad schabowe o matko nie wiem czy dam rade tak mi nie dobrze na sama mysl.

reklama
Cześć dziewczyny :-) mogę dołączyć? Według moich obliczeń termin mam na 01.07, usg będę miała 09.11. To moja trzecia ciąża, która jest dla nas dużym zaskoczeniem, bo mieliśmy ja planować za jakieś 3 lata. Widocznie tak miało być :-)
Gratulacje i witamy :*

34bw43r8u37t3olj.png

Siwa88
O to nie lada wyzwanie z taką małą różnica wieku i trójka dzieciaczków ale później będą się razem ładnie bawić wiec będzie lżej przynajmniej tak mi się wydaje :)
Może teraz trafi się dziewczynka.. ;)

No wszyscy na to liczą że będzie dziewczynka, ale ja czuję że to będzie chłopczyk :-) przy synkach też tak czułam i się nie pomyliłam.
Co do różnicy wieku to przy dwóch synkach chcieliśmy mieć taką małą, teraz boje się jak to będzie z trójką, ale wiem że dam radę. Grunt to pozytywne myślenie :-)

Siwa ja tez juz mam przeczucia co do plci w pierwszej ciazy mi sie sprawdzilo zobaczymy czy sie sprawdzi:-)

Ja Ci zazdroszcze trojki za jednym zamachem:p u nas bedzie prawie 7.5 roku....

ganngov3fn22v8nj.png

Siwa gratulacje, i życzę corci bo chyba przy samych "chłopach" w domu druga kobietka by się przydała i przede wszystkim byłaby oczkiem w głowie tatusia [emoji8] a ty wolisz synka czy córkę? Wiadomo że najważniejsze to żeby było zdrowe ale chyba każda kobieta ma cicha nadzieję na coś... Hihibi

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O to podobnie jak ja :) kiedy byłam w 9 tyg ciąży koleżanka zapytała mnie czy mam jakieś przeczucia co do płci . Od razu jej odpowiedziałam ze będzie chłopak i nie myliłam się ;)
Wcale Ci się nie dziwię ze się boisz[emoji14]
Ja zastanawiam się jak będzie z dwójką , trójki sobie na ten moment nie wyobrażam ale kto wie :)

A ja nie mam przeczucia, co do płci [emoji5] W pierwszej ciąży chciałam mieć córkę, no i mam. Teraz chciałabym chłopca ;)

Podziwiam, naprawdę podziwiam mamy trójki dzieci [emoji5] Zwłaszcza przy tak małej różnicy wieku. U nas będzie 8,5 roku, a u tak mam obawy. Ale to też wynija z tego, że nie mam blisko rodziców do pomocy , a mąż często w delegację wyjeżdża.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry