reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

A mnie cos brac zaczelo, najpierw gardlo a potem totalne rozbicie i poszlam spac. Teraz wstalam, maz przygotowal mi miksturke (mleko+maslo+miod czosnek bleeeeee:o), wypilam grzecznie cala i mam nadzieje ze mi to do jutra jakos przejdzie..... To na pewno ze stresu, bo wczoraj i dzis rano postresowalam sie tymi bolami w dole brzucha, a ja juz tak mam, ze stres=z automatu chore gardlo i przeziebienie.
To i tak nic w porownaniu z Waszymi bolami zebow, czy jak sylver pisala duza temp.

reklama
ewella90 daj znać jak sprawa z zusem :) ja się mega boję kontroli.. to jak oni mają teraz 30 dni na odp to Ci wstrzymają wypłatę?

Liluli gratuluję synusia :D ja też się uzależniłam od internetu w ciąży :D

ewcia3004 super! :)

Tak wstrzymują pieniądze aż do ich decyzji czyli te 30 dni...ok dam znać to dopiero było w czwartek wiec trochę poczekam ale wiem, że jeszcze pewnie przyjdą znów..

Niestety się schlodzila ;)
1488140440-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Rany dziewczyny jaką mam bolącą banię w brzuchu cały dzień, jakieś kłujące problemy jelitowe z zatwardzeniem:-( :( I czuję się taka napompowana, a nic nie mogę wziąć, tylko zieloną i miętę wypiłam dzisiaj, dyskomfort jak nie wiem. Ehh, syn śpi, drugi siedzi cicho w brzuchu , też się kładę.
A co do używanych ubranek to poprzednio kupiłam dwie paczki z allegro i oczywiście przebrałam je i uprałam i nie bałam się ich używać, bo zostały już tylko same cacy:blink: Dostawałam też jakieś ubranka co teściowa zebrała od koleżanek i z tego większość wyleciała, bo nie wiem co niektórzy mają w głowie żeby takie znoszone rzeczy dawać bez jakiegoś wstydu. Także ten. Wziąć czy kupić można, ale swoja selekcja też musi być bez skrupułów.

No i tyle tego było mojego jedzenia że w połowie się poddałam ;)
Chybra współczuję dolegliwości.
Ja jeśli chodzi o ubranka to raczej nie mam na co liczyć. Nie mam od kogo dostać, no może od jednej koleżanki coś mi skapnie. W rodzinie bliskiej nie ma takich maluchów, a w dalszej są ale już mają komu oddać.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella90 trzymam kciuki żeby szybko poszło ;**

Chybra ja biorę codziennie trilac na florę i nie mam problemów z trawieniem. A jak mam gazy to jem węgiel- lekarz mi polecił i pomaga :) o dziwo mam po węglu jeszcze lepsze trawienie:pp

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez używam krople jak trzeba, w każdej ciąży. Nic się nie dzieje, byle nie przesadzać.

Misia pyszności.

Kurujcie się, tez pije te dziadostwa, nie ma innego wyjścia.

Dziewczyny.. Co sądzicie o tym imieniu Mila - czytane Maila. Nie patrzcie pod pl względem, po prostu imienia.
Nigdy nie sądziłam, że o to zapytam ale jednak,. Dotarło do mnie, że nie mogę dać tak samo na imię..a wymyslanje zamienników typu Delaila etc jest nie na miejscu..

reklama
Lilith - dla mnie bomba [emoji5]. Jak Mila Kunis (lubię ja) - ale tu chyba inaczej się czyta?
Jeżeli chodzi o imienia na M - to podoba mi się tez Mia i Maya [emoji6]

Misia - nigdy nie robiłam brownie w kubku. To taki przepis pod mikrofale? Czy tylko przełożyłas ciacho do kubka?
Ale taka prawdziwa bita śmietana... Mniammm

Do góry