Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ZonaGraja siły życzę, starj się nie przejmowac sytuacją, tylko cieszyć się dzidziusiem![]()
Madziazt witajja rodzilam pierwsze dziecko w Anglii i nie mogę złego słowa powiedzieć, jest inaczaj niż u nas ale jak był problem to reagowali. jak widac co kraj to obyczyaj
u mnie na razie ładnieale oglądam pogodę i ma być brzydko
Miłego dnia![]()
Ok dzięki[emoji14]do feminy własnie dzwoniłam i powiedzieli ze moga zrobic usg w 3d ale tylko w ramach prenatalnych a do centrum medycznego sodowski nie umiem sie dodzwonicewella oczywiście nie lezy tak super jak na modelce, wygląda jak worek ale mi się podoba i o dziwo mojemu męzowi też - albo się boi że się znów rozpłaczę hahaha
Morela u mnie też słoneczko[emoji14]
właśnie kurier przyniósł mi paczkę - 1000 zdjęć, niepoukładanych, z 7 wyjazdów... mam co robić
edit:
Megan ja nie wiem czym się różni 3d od 4d i czy ja mam takie.. ja robiłam prenatalne w Feminie i w Sodowskim. wyglądały jak usg, foty mam jak usg normalne więc to chyba 2d. nie wiem. ale płytkę mam na pamiątkę i pokazuję wszystkim w rodzinie.
ewella oczywiście nie lezy tak super jak na modelce, wygląda jak worek ale mi się podoba i o dziwo mojemu męzowi też - albo się boi że się znów rozpłaczę hahaha
Morela u mnie też słoneczko
właśnie kurier przyniósł mi paczkę - 1000 zdjęć, niepoukładanych, z 7 wyjazdów... mam co robić
edit:
Megan ja nie wiem czym się różni 3d od 4d i czy ja mam takie.. ja robiłam prenatalne w Feminie i w Sodowskim. wyglądały jak usg, foty mam jak usg normalne więc to chyba 2d. nie wiem. ale płytkę mam na pamiątkę i pokazuję wszystkim w rodzinie.