Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na czas określony do 30 czerwca 2018 więc na prawie na całe macierzyńskie bym sie załapała [emoji4]Sarat nie wydaje mi sie mnie bola caly czas a biore od 2 dnia po owulacji.Ale mnie tez piersi caly czas nie bola .Teraz juz duzo mniej.Ale sa mega nabrzmiale i wygladaja jak po operacji plastycznej tak stercza.
Napolka a jaka masz umowe?
![]()
A okres wypowiedzenia jaki?Na czas określony do 30 czerwca 2018 więc na prawie na całe macierzyńskie bym sie załapała [emoji4]
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Narazie 2 tygodnie. Od stycznia będzie miesiąc
To ja na Twoim miejscu chyba bym się bała i poszłabym na zwolnienie już teraz. Bo jak dadzą Ci wypowiedzenie to nie zmieścisz się w okres ochronny i zostaniesz na lodzieNarazie 2 tygodnie. Od stycznia będzie miesiąc
Niczym sie nie martw nie podpisuj w razie w wypowiedzenia tylko idz do lekarza . Oczywiscie najlepiej zrob to juz i po klopocie a macierzynski do konca wyplaci Ci zus nawet jak juz noe bedziesz miala umowy takie jest moje zdanie. Ja bym nie czekala na ruch ze strony pracoawcy bez cienia zastanowienia rzucilabym L4 juzNa czas określony do 30 czerwca 2018 więc na prawie na całe macierzyńskie bym sie załapała [emoji4]