Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Szczerze? Jedna wizyta na bank nie pomoże a na więcej ani nie mam kasy na to ani czasu. Więc ani trochę nie czuje chęci szukać i iść do jakiegokolwiek, tym bardziej dobrego.
Ja plus minus wiem co tam z tym kręgosłupem mam także wiem że u mnie jedna nie pomoże znaczy na chwilę pewnie tak, ale na chwilę to mi szkoda zachodu i kasy. A jak pójdę na wolne to będę mogła sama za darmo robić to co mi na te 2-3 godziny pomaga tak często w ciągu dnia jak będę potrzebować. Także przemęcze się
Aim - to wio na wolne [emoji6].
Ja dzisiaj...uwaga... Przeszkalalam córkę szefa (z samej papierologii i zawartości mojego kompa) [emoji6]. Także czuję wolność [emoji562] [emoji1][emoji3]
Nie, u mnie to raczej od momentu jak zaczynam gadać że pójdę na wolne do faktycznego pójścia na to wolne to mija zwykle kupa czasu bo to jest tak że każdego ranka czuję się nieźle i mówię sobie "a pochodzę jeszcze", a wychodząc z pracy już zawsze rozważam czy jednak nie pójść "od poniedziałku" no i tak się turlam