Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i imprezy mnie bardziej męczą niż cieszą. Też boję się w dalsze trasy jeździć, bo moja choroba lokomocyjna nasiliła się okropnie.
co prawda całkiem prosta, zależało mi żeby była elegancka, ale też nadawała się na mniej uroczyste okazje i po ciąży. No i parę "drobnostek"do paznokci dokupiłam.Po pierwsze oczywiście że jest to jeszcze do samego końca sprawdzane. Po drugie takie ułożenie nawet jakby zostało nie jest od razu wykluczeniem do sn, są jeszcze inne rzeczy które są brane pod uwagę.Hej,
mam do Was pytanie. Jak to jest ze skierowaniem na cc ? U nas młoda ułożona jest pośladkowo i wiem, że ma jeszcze dużo czasu, żeby się przekręcić i zrobi to pewnie z 1000 razy ale jeśli na usg 3 trymestru okaże się, że nadal jest tak ułożona to z tego co wyczytałam poród naturalny jest wykluczony. No i tu pytanie czy już wtedy dostaje się zaświadczenie o skierowaniu na cc czy jeszcze później jest to sprawdzane? I jaka jest ewentualnie procedura?
Z góry dziękuję za info od osób bardziej zorientowanych w temacie (czyli pewnie od większości z Was hehe)