reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella - no co Ty?? [emoji1][emoji16]. Nie pamiętam dokładnego adresu (ale nr był chyba poniżej 50). W każdym bądź razie jak zobaczysz gdzieś w okolicy busa z tablicami rej: DBL, to...moja firma.
Przy okazji możesz podpytać o ten kaloryfer (w końcu to hydraulicy, a że z Dolnego Śląska, to łatwiej się dogadasz [emoji6])

Tymuniek - udanej terapii antybiotykowej, co by bakterie szybko wytepic [emoji5]

Maniek - współczuję walki z cukrami - i życzę powodzenia w utrzymaniu w ryzach.
Gratuluję ładnej wagi dzidziola [emoji3]

Aim - oby szybciutko udało Ci się zazegnac ta infekcję [emoji110]. Zdrówka!

Ika - trzymam kciuki za egzamin [emoji110][emoji110]. Gratuluję rozwojowej Majki [emoji3]

Pumelova - nie mów, że niepotrzebnie, bo przynajmniej wiesz, że na oskrzelach czysto, i, że organizm może póki co powoli, ale... wystarczająco dobrze walczy samodzielnie z chorobskiem, przez co antybiotyków nie musisz brać. Zdrówka! I duuuuuzo odpoczynku, bo po ostatnim weekendzie należy Ci się [emoji6]

Nika - a to męski cwel [emoji34].
Tych od budowy też bym naprostowala - jakby im Baby przyszło słuchać, a ja sie nie patyczkuje... Rzucam "k..wami" i "ch..jami" na prawo i lewo jak trzeba, a pier..lic to sobie mogą po zejściu z budowy [emoji6]. Na każdej budowie na "dzień dobry" mam robione testy przez różne ekipy: czy wiem co to "TO" lub "TAMTO" , gapienie się w cycki i..oczekiwania pełnego zmieszania, seksistowskie kawały. Daje sobie z tym radę - ale kto mi depnie na odcisk ma przesrane [emoji23]

Inka - ehhh, machnij ręką na siostrę. Marne szanse by zmadrzala...chyba, ze się odkocha (ale Ona to chyba typ ofiary).
Następnym razem powiedz, że każdy bierze tyle ile sam zrobił [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
Jestem po 3 badaniach prenatalnych - wyniki w normie, waga około 1,4 kg także nie za ciężki będzie synek, ale za to ma bardzo mały obwód brzuszka, niby w normie, ale dolna granica.

Pozdrawiam wszystkie chorowitki i trzymam kciuki za kolejne wizytujące!

Mam jeszcze takie pytanie : " czy odczuwacie może czasami takie dziwne kilkusekundowe drgania dziecka - tak jakby się trzęsło z zimna lub czegoś się przestraszyło ?? "

No właśnie jestem przekonana, że tu nie chodzi o czkawkę bo czkawka wydaje mi się jest wolniejsza i jest w regularnych odstępach taki "puk" np. co sekundę i potrafi trwać po kilka a nawet kilkanaście minut. Natomiast ta sytuacja co opisuję to takie szybsze drżenia jakby ktoś wsadził komórkę z wibracjami do brzucha i trwa kilka sekund i przestaje.

Mamusia wiem o co ci chodzi bo ja odczuwam czasami takie wibracje własne a na pewno to nie czkawka.
Misia to co możesz poszalec z jedzeniem
Nika ale chamisko z tego potencjalnego kupca :/
Aim powodzenia w zwalczaniu infekcji
Tymuniek spokojnie, szybko sobie poradzisz z tą bakterią odpowiedni antybiotyk i będzie dobrze.
Ja dziś mam dzien lenia więc leżę sobie i czytam książkę. Jutro ma być cieplej to może jakaś energia we mnie wstąpi i przebiore ciuchy od siostry bo dostalam ale tam jest miszung od 0do 3 lat także jakoś to trzeba ogarnąć.
Miłego wieczoru

Mamusia Muminka - ale Synek ładnie rośnie [emoji3]. Fajnie, ze masz juz badania prenatalne za sobą. Ja na ostatnie prenatalne idę w 32 tc (na ostatnią chwilę), mam nadzieję, że wszystko będzie o.k. Natomiast teraz w środę idę do swojej gin, więc też powinnam poznać przybliżona wagę Młodej [emoji6].

Ewella - jutro Ci napisze dokładnie jaki to nr [emoji6]. Jak coś podejdź do nich, powiedz, że jesteś moją koleżanka..i, że dwóm ciezarnym się nie odmawia [emoji6], więc mają zrobić cacy z tym grzejnikiem co bym nie musiała sie za nich wstydzić [emoji14]

reklama
Mamusia_Muminka też czasem odczuwam takie wibracje.
Dzięki dziewczyny właśnie popijam smoothie z kiwi, jagód, agrestu, truskawek, wiśni i odrobiny soku jabłkowy- gruszkowego, naturalnie tloczonego. Oj jaki pycha a to dopiero pierwsza kolacja :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry