reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola W. Ja wcześniej tak miałam. Ale po 30 tygodniu nie powracają. Zbiegło mi się to ze zmianą łóżka wiec w sumie nie wiem czy to zadzalalo :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem w 32 :)

Zespół cieśni to to na pewno nie jest, bo miałam jego podejrzenie dwa lata temu i polegało to na czyms zupełnie innym.

Stawiałabym racEj na krążenie i moze ciśnienie. No nie wiem. Moze przejdzie ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

pumelova, aga_k_m na pierwszym usg z 29.12 wyszło, że 12tydz1dz. Gina zaśmiała się z prenatalnych, bo jestem młoda i nic mi nie grozi..

Hahaha naczytałam się Waszych postów o zdjęciach i gdy stanęłam przed lustrem w łazience odruchowo się ustawiłam jak przed obiektyw :D

Co do prawka... jestem dziwnym przypadkiem. 7 lat temu byłam na kursie i dotąd nie wybrałam się na egzamin... Na szczęście mogę nadal przystąpić, bo dopytywałam się w UM. To tak na pocieszenie dla Was ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek mam nadzieje ze wszystko opanuje Twoj badz jakis inny lekarz :* zdrowka!

aim tak właśnie myslalam ze to glupoty :) dzięki za potwierdzenie :)

AAggaa dzieki za salatke, moze machne w weekend :) a jeśli chodzi o szkołe, to mnie bardzo uspokoiła, wiele przybliżyła - już teraz wiem że to był dobry pomysł :) ale takjak piszesz, dla każdego co innego ;))
współczuję zgagi po bigosie :D ja tylko jak zjem hambka na noc to mi się zbiera na zgage, ale pomaga mi milion poduszek i nie mam :D

Ola W miałam taką niemoc w dłoniach ale tylko jak leżałam - od kręgosłupa, i w sumie teraz już nie mam, jakoś w 2 trym mi się tak robiło

Paalinaa uu słaby dzień :/ co za baba :/ dobrze że jesteś na tyle ogarnięta że wiesz że nie powinnaś tego brać. szkoda kasy tylko..

xatu to fest ginka :P prenatalne to prenatalne, robi je specjalista, eh nie wiem - moje zdanie :P nie brakuje Ci prawka? ja bym już za cholerę do busa nie wsiadła, do pracy samochodem, wszędzie samochodem.

zmniejszony ruch na forum zwiastuje weekend! oczywiście tylko mi się nudzi - mój chop poszedł tynkować piwnice. pojechaliśmy oglądać łożeczka do rudy śląskiej i dalej jesteśmy w czarnej dupie bo nie pasuje nam odcień do mebli. ale były lody! (mąż mi postawił, bo nie wie że codziennie chodzę do biedry na lody:D)

Pumelova mój naprawia laptopy :P niby mówił że przyjdzie zaraz obejrzeć jakiś film ale się okaże ;)
Co do łóżeczka może w takim razie jakiś stolarz na zamówienie zrobi ostatecznie jak nie znajdziecie ?

Maziajka, Lioone witajcie w klubie też mnie proszą o dowód, a mam 29 lat, jeśli coś trzeba załatwić z córką to męża wysyłam bo jego poważnie traktują, a mnie zawsze jak nastoletnią matkę ;-)

Tymuniek obyś trafiła na rozsądnego lekarza, trzymam kciuki!

Prawko też mam długo i nie było problemu z jazdą do ostatniego czasu jak ledwo uniknęliśmy dwóch stłuczek nie z naszej winy. Niby mam adapter ale jakoś więcej problemów nie potrzebuje.

Bonarka to dla mnie drugi koniec miasta, ale w zależności o której godzinie byłoby spotkanie to może uda mi się dotrzeć :-)

Obawy na końcówce ciąży jak najbardziej są normalne. U mnie bardziej niż porodu dotyczą karmienia (czy powtórzy się sytuacja z brakiem pokarmu i brodawkami nie przygotowanymi do karmienia, a dziecko będzie wymagające i wrzeszczące bo taka była moja córcia) i opieki nad dzieckiem. Druga kwestia to boję się reakcji córki, ewentualnej zazdrości, teraz zdarza jej się budzić w nocy, a co dopiero jak mały będzie płakał. Ale pomimo tego nie mogę się doczekać, bo już teraz fajnie jest obserwować jak córa mówi do brzucha, a synek szaleje :-D

Wizyta na kopernika w poradni nadciśnienia ekspresowa, zalecenia przekazane. A dzień ogólnie w biegu bo córcia dodatkowo do przeziębienia nam dziś zwymiotowała :-( mam nadzieję, że to tylko coś jej zaszkodziło.

Ostatnia edycja:
Ola W. Ja dzisiaj dokladnie 32 i 5 dzień

Pumelova ja dzisiaj dostałam łóżeczko i sobie poskrecalam. Biorę meble w białym kolorze aby właśnie nic się nie gryzlo ;)
Uniwersalnie.

Mój mąż właśnie wraca z pracy. Ja jutro miałam mieć szkole i chciałam iść, bo w czerwcu egzaminy, ale usunęli mi ten zjazd, wiec jadę z mamusia i teściowa do Nałęczowa.
O właśnie słyszę motocykl ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Pumelova taka ...w rejestracji jest ze masakra.
Ale zadzwonilam tam gdzie chodze do gina,w innym miescie i bez problemu mnie zapisala na wizyte.
A u mnie w pracy brakuje wlasnie takiego lux medu..

Misia to w aptece mnie poprosila,a w przychodni ostatnio u rodzinnej bylam niewidzialna [emoji50]

Do zrobienia prawa jazdy zostalam zmuszona [emoji51]
Ale teraz nie wyobrazam sobie nie miec. Wszedzie samochodem.
W pracy u mnie jest babeczka co nie jezdzi samochodem do pracy bo jest za duzo zakretow [emoji28]

Dowod mi ciagle sprawdzaja,a ja zaraz 30lat. Ale milo ze mi 18 nie daja [emoji23]

Truskawka tez mam owczarka i na poczatku ogrodek mi "przekopala" kilka razy ale mam teraz ogrodzony i juz nie wchodzi. Marzy mi sie jeszcze jeden do pary. Ale to kiedys.

reklama
Ewella coś tam w końcu zamowimy. Od biedy możnaby pomalować, chodzi o głupi odcień. Eh zmeczylam się dzisiaj tym:p

Karuzela zdrówka dla cory:) no widzisz ja mam obawy przed nieznanym:D nie wiem co lepsze :D

Emol niestety nie idę za moda, nie mam biało szarych pomieszczeń, mam meble w kolorze jabloni w pokoju który będzie dziecięcym [emoji14] więc nie kupię wszystkich nowych ;))

Liluli też mi się marzy drugi pies:) ale wtedy bylibyśmy totalnie uziemieni, jednego to jeszcze moja mama ogarnia jak nas nie ma.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry