Cześć wszystkim!
Ale mielismy dzisiaj piękna pogode aż się chciało siedzieć na dworze!
Znowu nie poczytałam ale mam nadzieję że u was wszystko jest ok.
Aga ogólnie to dobrze się czuje ale problemy z zasypianiem są dalej i coraz ciężej-jeszcze szybciej zadyszki dostaje-nie mogę szybko chodzić bo krocze mnie boli i niestety nie wiem co z szyjka bo w czwartek wieczorem odczytałam wiadomość że wizyta odwolana a następna za 2 tyg. Dzisiaj był turniej nad morzem i mamy srebro. Ale powiem wam że strasznie wiało.
Byliśmy też uzgodnić menu na komunie i oczywiście w domu teściowej za malo-obiad z dwóch dań + tort+ kawa z ciastem (a ona zje jedno danie i dalej nie da rady chyba że porcje dla dzieci). No i przecież taka ilość to na jakieś 2h a ile ona kur... chciałby siedzieć-mówię że to nie wesele że ludzie na komuniach teraz nie siedzą tyle co kiedys-2do3h i do domu. Zjebala mi miły dzień na sam koniec...
No nic ponazekalam wam trochę...
Jeśli chorujecie to zdrówka życzę!
Miłego wieczoru i spokojnej nocy!
Ale mielismy dzisiaj piękna pogode aż się chciało siedzieć na dworze!
Znowu nie poczytałam ale mam nadzieję że u was wszystko jest ok.
Aga ogólnie to dobrze się czuje ale problemy z zasypianiem są dalej i coraz ciężej-jeszcze szybciej zadyszki dostaje-nie mogę szybko chodzić bo krocze mnie boli i niestety nie wiem co z szyjka bo w czwartek wieczorem odczytałam wiadomość że wizyta odwolana a następna za 2 tyg. Dzisiaj był turniej nad morzem i mamy srebro. Ale powiem wam że strasznie wiało.
Byliśmy też uzgodnić menu na komunie i oczywiście w domu teściowej za malo-obiad z dwóch dań + tort+ kawa z ciastem (a ona zje jedno danie i dalej nie da rady chyba że porcje dla dzieci). No i przecież taka ilość to na jakieś 2h a ile ona kur... chciałby siedzieć-mówię że to nie wesele że ludzie na komuniach teraz nie siedzą tyle co kiedys-2do3h i do domu. Zjebala mi miły dzień na sam koniec...
No nic ponazekalam wam trochę...
Jeśli chorujecie to zdrówka życzę!
Miłego wieczoru i spokojnej nocy!
Czy tylko mnie się tak wydaje, czy to jednak trochę nie taktowne?
Teraz już mam plan na dwa kolejne. Nie mogę się doczekać.

Tak podejrzewałam, że gdy zrobi się gorąco to będę miała ochotę.
Włosy, co jest super, szybciej mi rosną, paznokcie też super, ale cera mi normalnie skisła, jakieś dziwne potwory mi się pojawiają , kiedyś tak miałam od słodkiego, ale teraz już od jakiegoś czasu mam odstawione więc tym bardziej mnie to strasznie wnerwia, a i maluję się rzadko, może raz w tyg( z resztą jeśli już to tylko samym korektorem w paru punktach i tuszem do rzęs) więc to też nie to