Chybra powodzenia jutro!
Abed zasluzone wolne-teraz możesz odpoczywać spacerować i szaleć na zakupach

Emol współczuję sytuacji z wodą-oby szybko Wam się poprawiło.
Pumelova jeśli chodzi o zapinanie sandalek to miałam ostatnio to samo-ile się przy tym namęczylam

po tym zaczęłam się zastanawiac czy na pewno chcę lata

Inka gratuluję udanej wizyty i położenia synka-oby tak został do porodu. A co do klotni to chyba większość z nas tak ma-co rusz się z moim klóce-ostatnio o komunie poszlo (przez chrzestną chyba z 4dni płakałam bo miała być albo ona albo babcia ale na szczęście będą obie i już jestem spokojna).
Misia Tobie rowniez gratuluję udanej wizyty i super wieści! I się tak nie przemeczaj!
Liluli piękna waga maluszka gratuluję wizyty i pozytywnych wieści!
Ewella haha ale się usmialam- ja też jeszcze nic praktycznie nie mam więc i nie mam czego pakowac no chyba że tak jak Ty wode
Pojechałam na badania sama-cała drogę maluchy tak mnie kopaly jakby się czegoś najaraly!

Oczywiście skręciłam nie w tą uliczkę co trzeba i chyba z 10 min krążyłm po czym włączyłam nawi i całe szczęście bo bym pojechała na drugi koniec miasta

Wykupiłam bilet w parkometrze a za chwilę facet do kobiety za mną że nie trzeba kupowac bo już po 17.00 ale byłam zła...
Badania szybko zlecialy i wszystko jest dobrze- wody w normie ułożone są miednicowo (jak się nie przekrecą to cesarka-a ja mu na to że raczej napewno będzie bo pierwsza była cesarka-i tylko potwierdzil). Dziewczynka wazy 1705 a chłopczyk 1538 ale powiedział że to niewielka różnica i jest ok. No to teraz w czwartek sprawdzenie szyjki i mojej wagi
Przespanej nocy zycze