Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hajmal pieknie to twoj syn powiedzial
Nasza mal 3.5 roku i od kiedy skonczyla dwa latka nic innego tylko ona chce Baby. Teraz chce blizniaki.ale niechcemy jej Narazie mowic bo ona mala gadula i wszyscy beda wiedziec a po drugie gdyby cos to niechcemy zeby byla smutna.w czerwcu poronila moja kolezanka i ja wiozlam Do szpitala i moj maz jej wytlumaczyl ze cioci Baby poszedl Do bozi i ona na drugi dzien w aucie mowi Mi Mama ja wiem czemu ty taka smutna jestes,ja mowie czemu a ona bo cioci Baby poszedl Do bozi ale niemartw sie bedzie wszystko dobrze. Az Mi lezki polecialy. Ostatnio w rossamanie bylysmy i przechodzilysmy kolo mlek i smoczkow dla dzieci i Mi mowi Mama jak bedziesz kiedys miala duzy brzuszek i pojdziesz do szpitala to nic sie niemartw ja wszystko kupie w rossmanie i ci z tata przywioze. A wieczorem kladac ja pyta sie Mama jak dlugo trzeba byc w szpitalu po urodzeniu Baby ja mowie Pare dni a ona ok to was odwiedzac bede. A to bylo jakos na drugi dzien jak zrobilam test a ja se mysle kurcze taka mala istotka a jak madrze mowi i normalnie chocby cos przeczuwala
![]()
Wróciłam od lekarza, bezpośrednio przed wizytą poszłam do wc okazało sie ze krwawie, lekarz na wizycie mówił ze pęcherzyk ma 24 mm tym razem był bardziej jak by podłużny i ze jak by coś było widać ale tak widac ze nic nie widać dokładnie, wiec czekamy do następnego czwartku. Mąż twierdzi ze widział jak by pulsujaca kreseczkę, i lekarz tez ale nie jest pewien, mam nadzieje ze mi nie ściemnia. Lekarz powiedział ze dobrze że rosnie, mam nadal brać luteine i odpoczywać i dalej czekać.
To się rozgadałyście kobietki ledwie nadążam z czytaniem)
Ja jestem już po dzisiejszej wizycie USG. Widziałam moją kropeczkę z pulsującym serduszkiem
Wszystkie wyniki są ok tylko okazuje się, że mam za wysoką glukozę (niby jest w normie, ale dla kobiety w ciąży za wysoka) więc w poniedziałek muszę podejść na test obciążenia glukozą. Któraś z was miała wyższą glukozę?
Żonograja - wczoraj testowałem ilość cytatów, i mi spokojnie poszedł post z 5 odnośnikami, ale 2 dni temu też mi zjadło w trakcie pisanie 2 posty.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie zastanawialam się co z bolem głowy- ja na początku mialam straszne ... a jak już mnie boli głowa to muszę coś koniecznie wziać bo przeradzają się u mnie w potworne 3-4 dniowe migreny....Truskawka tak mozna brac paracetamol a apap to paraceramol...mnie tez strasznie glowa meczy...
![]()
No to piątka [emoji113]. Juz pisałam o relacjach z tesciami, to jeszcze dopisze, że.. Kiedyś mieszkaliśmy z moimi rodzicami, ale przez mega kłótnie z moim ojcem (do której przyczyniła się moja Sis), w obronie której stanął przy mnie mąż, w trybie natychmiastowym wyprowadziliśmy się - i to była decyzja mojego męża. W ciągu doby znalazł mieszkanie do wynajęcia.
Nadmienie, że moi rodzice mają duży dom, w którym nasza cześć miała osobne liczniki. Dokładalismy się tylko do ogrzewania (opał). To było 3 lata temu.
Nie było nam do końca na rękę wynajmowanie mieszkania, bo budowalismy się (a obecnie nadal wykańczamy). Ale powiem Ci tak - nieważne jak ciasne mieszkanie byleby było własne /osobno [emoji6]
Okazało się, że ten wynajem wcale nas finansowo nie zrujnowal.
Także.. Może warto pomyśleć o dołożeniu drugie tyle i wynieść się z tej nieciekawej sytuacji? [emoji6]
Mój M od 3 lat nie przekracza progu domu moich Rodziców, a moi Rodzice wychodzą z siebie (pozytywnie) jak widzą moja Młodą, zresztą w stosunku do mnie również zmienili podejście "na lepiej" [emoji1]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
i co ??? no i wyszło jak wyszło...