Tymuniek - łzy szczęścia poleciały, małe się od razu uaktywniło także wszyscy się cieszą, teraz wypoczywajcie z Nelcią !!
Emol - co ten Twój teraz odwala ?! Oby to było przejściowe, teraz już nie pozwól mu na takie wyjazdy, żeby był w pobliżu tym bardziej, że już działacie przyspieszająco
Kylesa - z tego co kojarzę to Ty chyba bierzesz Clexane ? Także na podróże samolotem jesteś zabezpieczona, ale jak nie musisz to lepiej sobie darować tego typu podróże. Po drugie tak jak dziewczyny piszą lepiej, żebyś dostała zaświadczenie od lekarza dla własnego spokoju i firmy samolotowej (przepraszam za takie stwierdzenie, ale za nic nie pamiętam jak się to nazywa

- firma od samolotów... jaki obrzęk mózgu...
Aga_k_m - ja również mam walizę jakbym wyjeżdżała gdzieś na miesięczny wyjazd, ale same pieluszki, podkłady, podpaski i rożek zajmują mnóstwo miejsca.... także nie powinien dziwić taki bagaż
Tak sobie pomyślałam, że z tą walizką na porodówkę to jeszcze do tego słomiany kapelusz, okulary przeciwsłoneczne i aparat zawieszony na szyi i turystka jak się patrzy
Pumelova - zwykła sól najlepsza na takie obrzęki, w tych kolorowych nigdy nie wiadomo co dodają tak naprawdę....
Ja dzisiaj leżę i naprawdę nic nie robię, nawet mąż obiad zrobił i w sumie pomimo tego nie czuję się jakoś wypoczęta... Spróbuje się zabrać za segregację zdjęć do albumu
A tak w ogóle to fajną ALBUM - książkę dostałam, gdzie uzupełniasz i zdjęcia i jakieś pamiątki z danego okresu w trakcie ciąży, w dniu porodu później pierwszy miesiąc itd. Np. w dniu porodu jest miejsce na wycinek z gazety z tego dnia i obok miejsce na doczepienie paska z rączki/ nóżki noworodka. Myślę, że super pomysł na prezent