reklama

Lipcowe mamy 2017

Paninka jakbyś się dowiedziała od czego te plamki to daj znać, bo mnie intrygują, a nikt nie wie.
Lilith super że coś się rozkręca. Trzymam kciukasy mocno zaciśnięte &&&
Aniek jeszcze smarkam,kicham i pokasluje ale już zdecydowanie lepiej. Mąż już śpi na każdej stronie, spodni tylko z paskiem nie może jeszcze założyć i biedak ubolewa bo treningi musi odpuścić. Też mam spadek formy z dnia na dzień.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola W Super! [emoji320] [emoji16] piękny dzień!
Wzmozony głód to po szczerosci mam od listopada [emoji14]

Emol ja kubeczek zostawiam na wc bo bym nigdy nie zapamiętała:D
Dziś idę po wyniki ale dostałam już na maila i wiem że dobre:-)

Karuzela ważne że znajdujesz coś co Ci pomogło na zgage. Ja miałam raz tak porządnie a nie mogłam nic zjesc/wypić bo miałam mieć morfo rano a obudziłam się o 3:D
Też bym chciała taka apke:>

Kasiulka piękne wymiary :-)

Zojkazojka niestety też nie mój temat.

Dziś wizyta u lekarza więc proszę o kciuki [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka gratulacje. Poród marzenie oby reszta macierzyństwa z małą Zosia też była tak bajkowa [emoji1]

Dziewczyny te białe plamki bardzo często są oznaką uczulenia na słońce. W ciąży od słońca mogą się robić przecież przebarwienia. Może u Was przebarwia się na jasno nie na ciemno...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka gratuluję!!! Właśnie rozmawiałam na temat szybkiego porodu z moją Emilką, może mnie posłucha i też się szybko urodzi :D Dałaś nam nadzieję kobieto:D

U mnie od kilku dni 30st...odczuwalna ze 35...padam, jestem popuchnięta, bolą mnie stawy w dłoniach i przedwczoraj wyskoczył mi w pachwinie udowej ten węzeł chłonny i boli jak cholera, ledwo co chodzę, w necie na ten temat nic w sumie nie ma - tylko że może być spowodowany infekcją dróg moczowych ale moje wyniki są ok - może to taki urok ciąży. Oczywiście o nowotworach też pisze ale to bardziej jak węzły chłonne powiększają się na szyji, karku, czy zauchem albo pod pachą. Nie śpię od godziny a już się ze mnie leje...Przedwczoraj miałam już takie regularne bóle okresowe ale przeszły...

Lilith życzę Ci, żeby się poród na dobre rozkręcił :*

Ja dziś mam jakiś spad formy, nic mi się nie chce, mimo że przepiękna pogoda za oknem :oo2:
Męż w robocie, Kacper je arbuza i gruszkę, ok 12 podwożę go do rodziców i jadę z l4 do pracy, później zjem u rodziców obiad i może poprawię lodem i trochę słońca złapię. Aaa chociaż qpa może z tego wyjść, bo do lakiernika muszę samochód odstawić. Ehhh czekam tylko aż wrócę do domku z synem na drzemkę i sobie poleżę lub poćwiczę, zobaczymy.

Ja z Kacprem korzystałam z apki Happy Baby, bardzo ją polecam. Teraz też będę jej używać. Zaznacza się tam karmienie, piersią czy mm, zmianę pieluch, ile razy dziennie jest kupa i siku, czas snu czy drzemek malucha , jakieś ważne informacje o wizytach, szczepieniach i coś jeszcze, ale nie pamiętam. Jest bardzo wygodna :blink:

Te białe plamki też mam, w sumie codziennie jakoś na działanie słońca jestem wystawiana, może to to faktycznie hymmm.

Monti ale te plamki są widoczne czasem, jakby to były przebarwienia to by nie znikalo :-)

Kasia831 współczuję upałów bo obecnie mogą być męczące. Bierz sobie często chłodny prysznic :*

Chybra dzięki za info, ściągnę apke i zobaczymy - brzmi świetnie:-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex 87 my też nie będziemy chrzcić małej, myślałam, że będę tu jako jedyna ;) nie wiem jak to się sprawdza w praktyce bo my oboje ochrzczeni i bierzmowania.. heh

Lilith kciuki w pełni zaciśnięte, niech się rozkręci i pójdzie jak u Kasiulki ( czego życzę każdej z nas)

Kasiulka stałaś się wzrorem, a Twój poród marzeniem, powodzenia z malutką Zosią niech rośnie zdrowo [emoji5]

Pumelova kciuki za wizytę [emoji846]

Ja też mam ostatnio bóle okresowe, pamiętacie od którego tygodnia Wam się zaczęły?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry