Pumelova dobry plan z tymi wakacjami w styczniu.
Kurcze nie wiem co lepsze, że troszkę przytyłaś, czy że ja mam 1kg.do tyłu.? Nie mam apetytu. Jem coś, staram się, ale nie wiele, więcej owoców niż konkretów. Kciuki za wizytę.
Alex mój brzucho też boli i się stawia, ale nie tak regularnie . jak mało się ruszam to dolegliwości mniejsze.
Kasiulka wzorowe wymiary i maleńki "ssak" się stara, to karmienie pewnie pójdzie wzorowo, czego Ci życzę.
Zojkazojka nie mam doświadczenia w tym temacie, to nie pomogę.
Misia obyście jak najszybciej z mężem doszli do pełni formy i zdrowia .
Ooo jaki duży synuś, super! Będziesz miała co rodzić.
Chybra dzięki za info na temat apki.
Miłego dnia z synusiem.
Judith to bardzo ważne z tym uznaniem ojcostwa, jeśli nie ma ślubu.
Bóle jak na okres mam od3-4 tyg.a jestem 35+3
Ewella mniam knedle, na dodatek zrobione przez kogoś. Udanego wieczorku z mężusiem.
Paninka u mnie też piegi, w ilości 3 razy więcej niż zawsze, a na dodatek mi takie małe naczynko pękło pod okiem. Pewnie samo nie zniknie....
OlaW. ja też nic nie liczę, no chyba żeby się zaczęły takie regularne bóle, czy skurcze , to wtedy warto zwrócić uwagę. Jestem pewna, że tych właściwych nie pominę.
Oj też mam spadek formy coraz większy i straszny spadek nastroju, niestety.
Abed zdrówka dla małego i obyś Ty nic nie złapała.
Byłam z młodym w szkole, szybki obiad. Pranie powieszone, dzidziowe to co kupiliśmy się pierze. Chwila relaksu i zabieram się za przebranie pościeli.
U mnie pojawia się coraz większy stres. Dzwoniłam dziś do innego szpitala niż wybrałam początkowo, nawet umówiłam się na wizytę.... Kurcze może jednak zmienię??