Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Linoone mowi sie ze przyplyw energi I wlaczenie sie wicia gniazdka(porzadki j inne) to tez jeden ze zwiastunow porodu..a takze jak zaczyna czyscic cie..A tak na dobrą sprawe to tyle tego jest i u kazdej zupelnie roznie ze tylko metlik w glowie..Aha, Karuzela, trzymam kciuki żeby było ok.. trzymajcie się!
Aha, szkoda że z wyjazdem młodego nie wyszło.. mam nadzieję że będzie dobrze.
Emol, kciuki za egzamin!
Misia, powodzenia na wizycie!
Joanna, jak fajnie, będziecie miały dzieciaczki w tym samym wieku!
Kasia, bidulko, uważaj na siebie. Też mam często takie przygody, dlatego staram się nie zmywać ręcznie
Ja też chyba nadrabiam to spanie za was. Przesypiam całe noce, jestem wyspana, pełna energii, nic mnie nie boli, góry mogłabym przenosić.. ale mnie to martwi, bo to nie zwiastuje raczej bliskiego porodu. [emoji14] Jedyne co to zaczęło mnie trochę czyścić, wczoraj byłam 3 razy w kibelku, a zwykle jestem tylko raz.. Dziś mam wizytę, to się dowiem czy coś się ruszyło z szyjką. Ale szczerze mówiąc już mi wszystko jedno kiedy urodzę. Skupiam się na innych rzeczach. W ogóle coś mnie napadło i sprzątam jak opętana. Wczoraj umyłam 2 okna i ogarniałam sypialnię. Dziś już odkurzona i umyta podłoga. Nie wiem co mnie napadło, nigdy tak nie mam, mąż się pyta czy dobrze się czuję, bo zachowuję się jak opętana![]()