uż mi drugi raz wcięło posta, jak mi się teraz posypie to się zdenerwuje. Poczytam co tam u Was do mojego ostatniego wpisu bo podczas rodzenia spisalyscie 10 stron:O to to olewam
Dziewczyny które były nacinane - jak długo to tak będzie bolalo? Podobno mam 2 szwy a boli strasznie

albo po prostu tabletki przestały dzialac. Jakieś porady?
Wczoraj wieczorem udało mi się znów karmić , po 20 minut z każdej piersi, mała ssie pięknie i mocno (au

), położna powiedziała że mam już super pokarm i że za 2 dni będę miała nawal. Nie zdążyłam laktatora wziąć ale powiedziała że nie potrzebny

Byłam przekonana że nie mam pokarmu bo moje piersi nie zmieniły rozmiaru, a jak się przycisnie to leci!
Dziękuję Wam za miłe słowa:**
No i zaś mi się post stracił na szczęście skopiowalam wcześniej troche.
Curran twins szacun że tyle schudlas, wyobrażam sobie ile Cię to kosztowalo.
Ola W zzo nie dostałam, tylko gaz i tens, ale to słabe wiadomo, tens chyba lepszy bo sobie tak mocno zrobiłam że odwracal moja uwagę od skurczy chociaż mąż mówi że byłam nieprzytomna i wciskalam na oślep a nie chciałam mu tego oddac. W ogóle nie chciałam żeby mnie dotykal, dopiero jak się zaczęły parte to mnie trzymał za rękę i głaskal. Ale biedny widział wszystko, mam nadzieję że mnie jeszcze kiedyś dotknie

to było wszystko tak blisko że nie dalo się nie widziec. I pepowine przecial[emoji173]
Curran super że możesz zabrać do domu dziewczynki!!!
Misia ja brałam acard i heparyne ale acard odłożyłam przy krwotokach w 11tc
Ale tak jak mówią że trzeba odłożyć acard tak przecież trzeba odłożyć heparyne bo rozrzedza krew a ja zrobiłam sobie zastrzyk o 22 więc przed samym porodem
(Ludzilam się że to nie wody

)
A co do wód to mi powiedzieli że mi pekly błony ale wyzej- nie na ujściu macicy dlatego nie chlusnelo tylko się powoli saczyly. Nie wiem czy to było powoli ale 3 razy gdzieś czułam jakbym sikala a nie chciałam sikac.
Joanna mi się zaczęły mocno sączyc od 21, i od 3 miałam skurcze więc gdzieś do tej mi mocno leciało, podpaski te wielkie z belli miałam całe rozowe i mnóstwo sluzu - to pewnie ten czop:-)
Misia już jutro będziesz po wszystkim! Ale super

:**
Kylesa super że wyszłaś! U mnie też jest mega ruch na porodowce, w ogóle sale mam zaraz obok i słyszę jak te biedne krzyczą. Ale im współczuję
Saba17 gratuluje wizyty

:*
Misia mój już wczoraj robił pepkowe, ciekawe jak dziś będzie wygladal[emoji19]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom