Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Linoone jak rok temu bylam przy porodzie kolezanki to pamietam ze dopiero na poczatku drugiej fazy przy bolach partych polozna pomagala sciagnac stanikEmol, haha, poza tym nic się nie dzieje, więc nie sądzę żeby coś się rozkręciło
Poza tym mąż wyjechał poza Warszawę na cały dzień, więc nic się nawet nie ma prawa wydarzyć, bo nie miałby kto mnie wieźć do szpitala [emoji14]
Ja szczerze mówiąc chciałam rodzić w staniku, bo bez czuję się okropnie. I już nie wiem co robić, bo właśnie też czytałam że od razu dzidzio jest na cyc kładziony. A w staniku to chyba słabo będzie.. Ah te dylematy![]()
a jak narazie nic się nie zanosi na to;-) . Ja tam przyjęłam postawę że spokojnie czekam, jak dla małego będzie najodpowiedniejszy moment, to sam się na drugą stronę brzucha wybierze :-) jednak wolę podejście na spokojnie, bez niepotrzebnych stresów, bo przecież poród to nie wyścigi ;-)Misia z tym cisnieniem to niema zartow..Jak sa wskazania to lepiej rozwiazac ciaze szybciej..Alex do terminu mamy jeszcze dwa tygodnie, teraz jak wiem, że maz nie wyjeżdża mogłabym sobie czekać, choć mi i tak kazali przed 4 lipca. Boję się że jutro pojadę i mi powiedzą ze za dużo porodow i nie ma miejscajeszcze dziś tak duszno to ciśnieniowe mamy pewnie poprzyjezdzaja. Ja miałam 160/90 o 13 ale już spadło to sobie leżę.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom