Liluli cale szczęście ze nic Wam sie nie stało! Idiotow na drodze nie brakuje...
Joanna 84 gratulacje dla swiezo upieczonej cioci i mamusi.
Co do przepisow z pasami to nie wiem gdzie to przeczytalas ze mozna, ale ja pytalam się policjanta(przy okazji kontroli) na początku ciąży bo mi bylo strasznie niewygodnie i powiedzial ze trzeba miec zaświadczenie od lekarza ze mozna bez pasow jechac inaczej normalnie moge dostac mandat. A ze moja gin byla przeciwna to jeżdżę dalej w pasach- powiedziała że jest bezpieczniej dla dzieci-a one sa ważniejsze niż moja wygoda.
Aim super ze juz po- w grupie zawsze fajniej sie pisze
Chybra jak pierwsze rozstepy to i tak nie tak zle. Ja najpierw nie mialam potem ten po corce przy pępku zaczal sie powiekszac a teraz to juz pol brzucha mam w rozstepach i zastanawiam się czy w koncu brzuch mi nie pęknie
Pumelova super ze wykorzystalas czas na spanie-teraz trzeba z takich mozliwosci kozystac
Aha jesli nie masz pomocy to rob tak jak dziewczyny pisza-minimalizm we wszystkim i staraj sie byc najedzona i jak najwięcej odsypiaj(porządek zostaw dla meza) moze uda Ci sie zrobic obiad ktory mozesz zamrozić lub zupe ktora dasz do sloika i w taki sposob później bedziesz miala wiecej czasu. Pamiętaj jesli bedziesz zmeczona lub glidna to nie będziesz miała sily dla dzieci a o to przeciez tu chodzi.
Aga k_m wagi ich nie znam(a bardzo bym chciala) bo w medicover maja taki sprzet do dupy ze tylko to co bylam poltorej miesiaca temu to wiem ze mieli 1500 i 1700 a ile przez ten czas przybylo to moge sie tylko domyslac.
W poniedziałek ide na wizyte i juz wtedy dostanie skierowanie do szpitala(mialam być w 36 polozona a dopiero od srody go zaczelam dlatego nie chcialam do szpitala) ale nie mam terminu ustalonego. I nie wiem kto go tak naprawdę ustali czy moze moja gin czy juz w szpitalu ktorys lekarz-jak to bylo z Waszymi cc kto ustalal termin?
Milego dnia!