Cześć dziewczynki, dawno nie pisałam a teraz ciężko nadrobić tyle się dzieje! [emoji5]
Anita mam to samo ze szpitalem. Niby jeszcze przed ciążą wiedziałam że jak coś to tam, ale teraz im bliżej boję się że mnie odeślą i sie zastanawiam czy nie lepiej jechać tam, gdzie tego nie zrobią [emoji53]
Mój dostał szlaban na alko jakoś w maju jak mi mała stanęła w poprzek i ani się ruszyć nie mogłam ani oddychać nie wiedziałam co się dzieje wtedy - to mu powiedziałam, że chcę żeby był dyspozycyjny. Od wtedy pije codziennie ale bezalkoholowe [emoji12](a normalnego by tak często nie pił[emoji38])
Co do spania na lewym boku - ja tak już całą ciążę a jak ostatnio chciałam na prawym się położyć to tylko cierpiałam bo brzusio mnie ciągnął i bolało. To samo na plecach więc nie mam wyjścia.
Truskawka kciuki mocno mocno zaciśnięte. Dużo zdrowia!
Misia powodzenia [emoji110]️
Ja od wczoraj nie mogę chodzić tak mnie krocze boli! Pech chciał, że wczoraj byliśmy w ikei a ja lezę jak słoń! Musiało to komicznie wyglądać, bo do tej pory byłam bardzo ruchliwa a ciąża pomimo sporego brzucha bezobjawowa.
Aha Katja - przecudowne te zdjęcia [emoji7]
Trochę się działo więc na szybko Was nadrabiałam wiec powodzenia dla wszystkich rozpakowujących się(zgodnie z terminem i na życzenie

i najlepszości dla tych już szczęśliwie rozpakowanych [emoji7] ja idę jeść śniadanie i wracam się położyć bo ból doskwiera
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom