Wróciliśmy do domu[emoji173][emoji173][emoji173] organizujemy sie, dopiero teraz usiadłam.
Mąż kupił maszynkę do mielenia mięsa i mikser z misą[emoji173] takie geszenki haha
I złoto na palec też jest [emoji173] [emoji255][emoji255][emoji255]
Fajnie Tak!

Jutro ma przyjść położna w poludnie, powiedziała że jej wizyta zależy od tego ile mam pytań tylko że ja obecnie nie mam zadnych, tydzień oglądałam pielęgnację noworodka więc już ogarniam.. może mi chociaż szwy sciagnie:-)
Linoone - mój pies i jego reakcja

pokazywalismy mu małą jak wchodzilismy, witalismy się na dworze itd wg porad, ale nie ogarnął ze to żywy czlowieczek. Dopiero się zorientował jak zakwilila w łóżeczku, zrywa się za każdym razem

ale już się trochę uspokoił bo strasznie jest podekscytowany. Mam nadzieje ze przywyknie
Joanna daj znać jak tam! Pewnie już po :-)
Olisiaa na pewno zejdzie 15:-)
Ewella dobra ta teściowa

ja mam z rainbowa odkurzacz ale taki z 15 letni wielki skladany na wodę - ale tylko on podola włosom psa

Dziś 10,5 dlatego wyszliśmy:-) jestem mega zadowolona z opieki w tym szpitalu, ale to ci napisz na priv jak znajdę chwilę
Mumusia o i Ty masz już jakaś date

ciekawe ile potem będą czekać z wywołaniem.
Co do płaczu to spoko dziś płakałam tylko godzinę

uszczęśliwilo mnie to wyjście do domu [emoji173] ale w domu miałam kryzys chwilowy oczywiście
Paalinaa fajnie że kikut już odpadł i te spacery. Mam nadzieje ze my sie szybko ogarniemy. Boję się że wyjdę na spacer i ona będzie płakać:/ chyba nigdy nie wyjdę
Saba one są rozpuszczalne ale lekarz powiedział że szybciej się zagoi

ale w sumie nie przeszkadzają mi.
Katatzyna Anastazja powodzenia!
Joanna gratulacje!!!!! Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku mimo niskiej wagi:-) ZDRÓWKA!!!!
Kasia831 moja była zwinięta pepowina i miała z tej okazji gratis usg główki ale wszystko w porzo:-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom