Ewella wymiary miednicy chyba się nie zmieniają
Kylesa Wow zacna waga przy takim wzroście ;-)
Emol spytaj, położna też mi sprawdzała i powiedziała że dobra do sn:-)
Integral powiedzenia na usg:-) lepiej się spakuj
Ola W coś w tym jest, ja miałam mieć paznokcie to się postanowiła wydostać na ta stronę brzucha:-)
Pola kciuczki zacisniete, daj znać po :-)
Dziewczyny rozpakowane - mialyscie problemy natury gastrycznej tydzień po porodzie? Ja od 3 dni mam bóle brzucha popołudniu i biegunke ale od południa codziennie mała długo siedzi na cycu i to może od skurczy macicy albo od jedzenia na raty i w biegu? Macie też tak?
Aim ja już byłam wczoraj zapisać do przychodni małą:-) ale w sumie to chyba dopiero przed 2 szczepieniem wystarczy. W każdym razie w szpitalu wymagali ode mnie adresu przychodni żeby tam przesłać kartę szczepien
PESEL jest potrzebny ale PESEL nam wydali od razu przy odbiorze aktu urodzenia a ten nam wydali 2 dni po:-)
Ola W ja położna środowiskowa wzięłam że swojej przychodni gdzie mam rodzinnego - zadzwoniłam, podali mi jej numer i miałam się do niej zgłosić jak wyjdę że szpitala. W szpitalu wymagali numeru do położnej i pieczątki - oni ją powiadomili że ja wyszlam. A co do pediatry to nie wiem ,też mam prywatną opieką zdrowotną ale zapisałam na NFZ tyle że ja do cioci
Tea kciuki za akcję:-)
Nika999 mnie też tak bolało jak położna tylko sprawdzała niby szyjke. masakra. W czasie porodu jak widziałam że się zbliża z paluchami to dretwialam
Patuszka dziękuję, uspokoilas mnie:-) dlaczego nie bierzesz juz?
Misia ja już opanowałam forum podczas karmien[emoji6]
Już niedługo Twoje stopy wrócą do normy:-)
Aim super że udało ci się znaleźć:-) muszę się dowiedzieć czy u mnie też się tyle czeka
Kasiulka hahaha ja na szczęście nie musiałam drażnić

może by mi to pomogło ale położna mi nie kazała
Katja POWODZENIA!
Liluli powodzenia w tym szpitalu :-)
My wyszlysmy bez klamrrki bo byłam długo w szpitalu
Bab fajnie że takie udane zakupy:-)
Wow jeszcze na panieński

zazdroszczę
Zaliczyliśmy pierwszy spacer [emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom