Aga no to takie olewanie na pewno boli bo Jaga sama będzie pytać pewnie czemu jest u sąsiadów a nie u dziadków.. A takie nadskakiwanie też nie fajne, musi być coś pomiędzy
Oliweczkaa pewnie, że lepiej jechać zobaczyć co to tam się dzieje

ja miałam aplikację Pora na bobasa
Maziajka Misia też dzisiaj próbowałam ten lovi i chyba będzie najlepszy bo ma fajny kształt może za którymś razem złapie, narazie tylko chwilę trzyma i pluje bo to nie pierś
U nas goście powoli się zaczynają dzisiaj był brat męża z rodziną a jutro znajomi mają przyjść
Pumelova super, że udaje Ci się zrobić ten masaż ja robiłam rano raz jak była spokojna ale pod koniec już ryczala a teraz chciałam zrobić to cały czas je jak chce odczekać jakiś czas to zaraz znowu chce jeść.. .ehh A myślę że by jej to pomogło
Iga to myli sobie dzień z nocą bo dzisiaj cały dzień spała grzecznie a w nocy tak jak zawsze będzie pewnie ciężko.. nic no damy radę

mówiłam zawsze, że mała będzie spała w kolysce a nie z nami ale wczoraj po 3 nocach nieprzespanych jak już za którymś razem odkładając ją Do kołyski budziła się w końcu ją z nami zostawiłam i spała 4h..