Ja mam otulacz z motherhood ale zrobili to dla jakiś gigantow, moja będzie to miała dobre chyba na chrzciny
Dzięki Wam za info co to szatka![emoji173][emoji173][emoji173] spytałam przyszła chrzestna czy wie co to i nie wiedziała (A już jest matka chrzestna) więc nie liczę na to że kupi. Ale ojciec chrzestny kupi gromnice :-)
Ewella ciekawe czy nam się uda zrobić zdjęcie
Paninka twoje dziewczyny na pewno się świetnie bawią:* 10 urodziny wow:-)
Dziewczyny które pytaly mnie o szczepienia - my szczepimy 6w1 szczepionka hexa lub hexacima plus będziemy dawać rotawirusy doustna szczepionke. A pneumokoki te refundowane ale dopiero po 2tyg żeby malej zaoszczędzić klucia. Nie pytałam o nic poza nazwą i tym co jest w środku więc nie znam uzasadnienia, spytam w poniedziałek na wizycie czemu 6 a nie 5:-)
Aniek chyba tak ale w domu i tak płacze na ćwiczeniach. Trudno;-) gratuluje 4 tyg![emoji173] oj jaki znajomy rozkład dnia
Ewella Aniek macie zalecenia żeby zrobić badanie sluchu? Bo nam w szpitalu tylko kazali usg bioderek zrobić i na badanie słuchu się nie umawialam
Abed a może ma plesniawki? To powoduje chyba odrywania się od cyca. Moja też tak czasem robiła że się odsuwa i złości ale rzadko a u mnie są jak już problemy z brzuszkiem
Dziękuję za fote[emoji173]
Chybra ja mam urodziny dzień przed chrzcinami, też poszłam na łatwiznę;-)))
Paninka ja w sumie miałam brać bo mi zostały witaminy ale jakoś rzadko mi się udaje o tym pamietac.
Aniek zakupy udane?
Kasia832 musiałabyś częściej przystawiac młoda to byś miała więcej mleka - ja na początku przystawialam i co pół godziny;-) jak dajesz mm to automatycznie w piersiach Ci nie wzrośnie ilość mleka
Właśnie mogłabyś skorzystać z tego że nie jesteś teraz sama i karmić na żądanie żeby potem mieć więcej mleczka i karmić rzadziej :-)
Karuzela no to super

) ja też nauczyłam się poprawnie nosić przynajmniej
Ola W idź do fizjo, mój powiedział że jest placzliwa z powodu nieprawidłowego napięcia mięśniowego
Misia i jak nocka?
Chybra z Gry o tron? A gdzie takie cuda kupiliscie?
Aha83 oo wesele super:-)) ja idę tylko tam gdzie mi kazali przy wypisie. Super waga!
Jak moja zaśnie na brzuchu to jak ja obracam to się budzi
Katarzyna.anastazja.. masakra![emoji54] ja bym tego nie przeżyła.. okropnie Ci współczuję.
Ja się nawet wyspałam dziś bo po karmieniu o 4 młoda szybko zasnęła w końcu:-) teraz znów szama i zepsuła mój plan bo o 8 ćwiczymy i chciałam dopiero później karmic.
Powiem Wam że ja już sama nie wiem jak z tą alergia. Mi ja ciągle wysypuje - przedwczoraj pojawiły jej się krostki (duzo) na policzku po nocy - dobra mogła na nim spać i by się zrobiły potowki (Ale tak duzo?:/ no i w nocy było chlodno..) W międzyczasie miała krostki ale takie blade na plecach jakiś czas temu, wczoraj widziałam na nogach.. czy wasze dzieci mają gdzieś jakies krostki? Poza potowkami. To są takie drobne krostki blade, ma taka chropowata skórę przez to. Lekarz ja zobaczy dopiero w poniedziałek ale jestem ciekawa czy wy też tak macie bo potem schizuje czy to może być alergia bo co innego - ale alergia to by były bardziej czerwone i w innych miejscach, jakieś zgiecia itd jedynie twarz by pasowala. Cała buzie mamy w krostkach.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom