Ewella Kylesa - a karmicie przy oswieconym swietle? Ja karmię przy małej lampce i nie przewijam pampersa żeby jej nie rozbudzic

a potem chodzę po ciemnym mieszkaniu aż zasnie
Patuszka chyba nie umiem tego napisać

ale ja oczywiście nosiłam małą przytuloną do mnie i podnosiłam trzymając pod paszkami , a kazał nam podnosić tak że obracamy na brzuszek i podnosimy trzymając od spodu i nosimy przodem do swiata. My tego nie wiedzieliśmy więc pewnie większość z was o tym wie- ja nigdy dzieci nie nosilam.
Wiesz co może te krostki ba policzku jej się zrobiły bo zasypia u męża na brzuchu - mógł być posmarowany czymś przeciez. Znikly jej te ż buzi. Może to reakcje ale niekoniecznie z układu pokarmowego tylko z wszystkiego dookoła. My w tym krochmalu nie kapalismy, ciocia powiedziała że emolientami smarować. Zobaczymy co powie, ale lżej mi że nie tylko moja tak ma
Ola W moja jak ćwiczy to się poci- w momencie bo ćwiczymy 6 minut. A jaki masz termometr? Bezdotykowe mają przedział 0,5stopnia więc byłoby ok mojej też pokazuje 37,1 czasem na bezdotykowym.
Moja robi częściej rzadsze kupki niż w konsystencji serka. Tak sądzę bo często robi jak leży gola to ja widzę głównie tą wodę.
Ja mam met Vojty więc pewnie nie będziesz miała tą tylko tą druga. Najpierw mielismy jedno ćwiczenie 6 powtórzeń - jedna ręka przetrzymuje tak jakby łopatke i pcham w kierunku ziemi a drugą ręką przeciwlegla nogę ciągne do góry - tak żeby napiela brzuszek. Nie umiem tego wyjaśnić ale nie trudne bo to tylko przytrzymuje przez pół minuty. A teraz dostaliśmy drugie ćwiczenie więc robimy 3 tego i 3 tamtego - jedna ręka trzymam łopatke pchajac do podlogi a drugą ciągne miednice do tylu tak żeby plecy były proste. Generalnie ciągne to za dużo powiedziane - przytrzymuje żeby ona napinajac się użyła odpowiednich miesni.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom