Ewella ja też planuję wcześnie kolczyki założyć.
Jeju to dość wysoka ta bilirubina i nie wiedziała byś o tym gdybyś nie pojechała do szpitala. Oby was szybko wypuścili do domu
Emol ja też miałam bardzo wczas kolczyki i nie pamiętam żeby mi to przeszkadzało, mama też nie narzekała. Ale ja to jestem wyjątek, bo miałam kilka razy uszy przebijane
Kylesa najlepszego dla Szymusia❤
Ja też karmię na żądanie i nie wyobrażam sobie jak miała bym przeczekać ten płacz np. pół godziny żeby przesunąć do godz.karmienia?
U mnie jutro będzie 5 tyg.i też jeszcze trochę okresowo tzn.raz czerwono, raz nic, a raz brunatno, ale położna sprawdzała i mówiła że macica się ładnie obkurczyła, więc się nie martwię.
Przyszła mamusia tak mnie temat kolczyków zainteresował bo znajoma zakładała swojej 6cio miesięcznej córce i pani która to robiła mówiła że im wcześniej tym mniej dziecko boli. A teraz są jakieś specjalne kolczyki z przeznaczeniem dla niemowlaków. Mój tata pracował w Czechach i tam już w szpitalu zakładali kolczyki po urodzeniu.
Pumelova zazdroszczę sprzątającego męża.
Z rurką windi to musiał być zbieg okoliczności bo Maja nawet nie zwraca na to uwagi.
Ja miałam 3 razy uszy przebijane

i na tym przykładzie stwierdzam że im wcześniej tym lepiej
Kasia dziękuję za opinię, właśnie o to mi chodziło które są najmilsze w dotyku.
Dobrze że malutka ładnie przybiera.
Abed Maja też krócej ciągnie, ale na żądanie więc myślę, że jak waga odpowiednia to ok.
Oj też myślę o tej chuście, tylko kto mnie nauczy?
Paninka współczuję syt.w domu. Niestety w nerwach ludzie robią głupie rzeczy. Twoja córcia i mnie rozczuliła, biedna... Mój młody już starszy, a jak kupuję coś małej to i jemu. A goście też dla niego jakiś drobiazg , albo słodycz przynoszą.
Twoje dziewczynki śpią jak aniołki.
Misia nie powiedziane że jak jedno grzeczne, to drugie nie bdzie. Maja też już do mnie coś "mówi" jak z nią gadam i uśmiecha się. Super uczucie. Nadal mamy kilka kupek dziennie.
Aim gratuluję wagi kluska
Mój mąż wymyślił żebyśmy w nocy pojechali dziś nad morze....hmmm fajnie, tylko kompletnie nie mam pojęcia co pakować???