Ola W dobrze że spokojna noc, to już będzie dobrze:-)
Rozumiem dlaczego się poklociliscie, też bym się zdenerwowała. Z jednej strony chciałabym żeby mąż w 100% angażował się we wszystkie tematy związane z Agatka a ż drugiej strony on ma jeszcze w głowie pracę więc zostawia większość mi Bo jakby nie było ja mam na głowie tylko ją

Chodzi mi o pierdoly typu ogarnianie kosmetyków ubrań itp. Temat szczepień akurat pominelismy bo zaufalismy opinii naszej lekarki (cioci) i nie rozmawialiśmy więcej na ten temat ;-)
Misia ale piekne[emoji7] nie przeszkadzają Ci takie dlugie? Ja miałam wrócić do paznokci od grudnia ale fizjo kazał mi obciąć jak miałam dłuższe swoje więc zlewam temat.
Kasia831 ja w ogóle nie czytałam bo wiem że to temat kontrowersyjny więc nie chciałam się stresowac. Sama znam osobę która ma chore dziecko z powodu nop a i tak szczepie i mam nadzieję że nas to nie dotknie..
Aniek ja też rozwalilam oponę na krawężniku ale od razu miałam pane 100 m dalej [emoji16] zjezdzalam za szybko z ronda[emoji23]
Abed gratki [emoji173]
Judith na samych przedramionach czy na całych czyli że na rękach samych się opiera? Jak patrzę na zdjęcia to gdzieś od początku września czyli jak skończyła 2 miesiące to zaczęła. Ale nie wysuwala wtedy tak przed linię ramion. Teraz już ma przed sobą całe ramiona i często opiera się na wyprostowanych. Ale to raczej po ćwiczeniach. Jesteśmy nie miarodajne bo mamy niewporzadku napięcie mięsniowe;-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom