reklama

Lipcowe mamy 2017

No ja to zawsze kataklizmu się spodziewam. Mój mąż za to rewelacyjnie sobie poradził. Umyl podłogi, wyczyścil klatkę swince, pogral na automacie (flipper), przebral kupsko Małej, a jak zaczęła dłużej marudzić, to ubrał ją i wsadził do auta. Pojechali po Jagode do prababci. Także jak wyszłam z kina, to miałam jeszcze czas na mały shopping.
Ja też zazwyczaj jestem bardziej przygotowana z tym mlekiem. Ale dzisiaj wstałam przed 10:00, gdzie mała wycycolila mnie na maxa i nie za bardzo miałam z czego zapasy robić.
Byłam w aptece - pytałam o mm w saszetkach, ale nie mają takich cudów [emoji19]. Szkoda.

Kurde... Burza mi się zbiera za oknem. W listopadzie ??!!!

reklama
No ja to zawsze kataklizmu się spodziewam. Mój mąż za to rewelacyjnie sobie poradził. Umyl podłogi, wyczyścil klatkę swince, pogral na automacie (flipper), przebral kupsko Małej, a jak zaczęła dłużej marudzić, to ubrał ją i wsadził do auta. Pojechali po Jagode do prababci. Także jak wyszłam z kina, to miałam jeszcze czas na mały shopping.
Ja też zazwyczaj jestem bardziej przygotowana z tym mlekiem. Ale dzisiaj wstałam przed 10:00, gdzie mała wycycolila mnie na maxa i nie za bardzo miałam z czego zapasy robić.
Byłam w aptece - pytałam o mm w saszetkach, ale nie mają takich cudów [emoji19]. Szkoda.

Kurde... Burza mi się zbiera za oknem. W listopadzie ??!!!
W rossmanie sa saszetki :-) na grupie na fb się dowiedziałam ;-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga super z tym wyjsciem i maz jaki zoorganizowany;D

Emol gratuluje;-)

Agniesia :-( przykro mi.

Ja bylam w piatek na 3h w kawiarni z kumpelami.

Ja mam saszetki bebilonu dostalam jakies gratisowe chyba ze 3 jeszcze 2 mi zostaly.
Mleka nieodciagne bo nie mam juz laktatora.Wiec jakby co w razie w musze sie wspomoc mm bo ostatbia porcja zamrozonego zostala juz zuzyta.
Ale mloda ma juz w sr 5 miesiecy wiec jak cos kaszka a od grudnia zaczniemy chyba z warzywami;-)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Integral dostalam taka gratisowa z bobovity kaszke manna na mm ona jest wiec dodaje sie tylkl wody.
Poki co mala zjadla kilka lyzek i bardzoolo jej smakowalo usmialismh sie stradznje.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie, zawsze to jakaś opcja żeby gdzieś wyjść. Czyli jest szansa że moje wyjścia będą dłuższe niż 2h? Nie chce mi się wierzyć[emoji23]

Maziajka no już piateczka przed nami! A ja ciągle wszystkim mówię że ma 4 miechy[emoji23] a to jeszcze tylko tydzień..

Młoda spi to i ja śpię. Miłej nocki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Agniesiam86 bardzo mi przykro [emoji20]

Aga km mnie tez na szczescie omijaja jelitowki i oby tak zostalo.
Ja nawet jeszcze listy do m2 nie obejrzalam [emoji85]
Wogole dluga lista filmow do ogladania a czasu brak.
Gratuluje wyjscia [emoji3]

A mi Szymek obudzil sie juz 4 x czuje ze to bedzie ciezka noc.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli - hmmm...z chęcią powiedziałabym/poradzilabym Ci , żebyś zorganizowała tatusiowi popołudnie z młodym i..wyskakuj do kina, ale pamiętam historie z Teściową. Ale może Twoi rodzice mogliby się Szymkiem zająć i mogłabyś ze swoim ruszyć na jakiś film?
Domowe kino też ma swoje plusy [emoji6].
Listy do M2 średnie są... Dużo smutku w nich. Ale mimo to i je polecam obejrzeć [emoji5].

Pumelova, Ola - dzięki! Nie patrzyłam w Rossmanie za mlekiem, a tymbardziej za saszetkami. Dzięki wielkie za cynk! [emoji8]. Dzisiaj kupiłam rossmanowskie słoiczki: obiadek i kaszka na dobranoc.

reklama
Hej dziewczyny.

Czytam ze przymierzacie sie do rozszezania diety...ja juz tez musze myslec. Moja kruszynka slabo przybiera...mamy juz kp wzbogacone o 1 porcje mm...ale musimy dolozyc kolejne..na 17 tygodni waga 5100 g i 62 cm. Glodna.nie jest (chyba) bo sie.duzo smieje..nawet jak.dopadl ja okropny.katar po szczepeniu. Bylam na konsultacji u endokrynologa i zasugerowala ze mala mogla slabo przybireac przez to ze mialam za duzo dawke euthoryxu. Ciekawe czy to naprawde ma wplyw.

Aga km ja w czwartek dynie zaprawialam dla malej. Kilka porcji zblendowalam w sloiczki reszta zamrozona w kostce czeka.
Zazdroszcze wyjscia do kina. Musze sie zmibilizowac i tez sie wybrac...moze nawet sama.

Pumelova...miesiac za miesiacem strasznie szybko mija...dlatego trzba sie cieszyc kazda xhwila naszych maluszkow.

Ola W. Jestes wspaniala mama i nie wracaj do przeszlisci. Ciesz sie chwila bo te piekne momenty rozwoju maluszka juz sie nie powtorza. Skup sie.na tym co jest dzis i bedzje jutro. Ciesz sie zyciem.

Emol..gratuluje wyniku.i powodzenia na koejnych zaliczeniach..bo zaraz sie zaczna

Spokojnej nocy dxiewczyny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry