Pumoleva - dla pieniądzy zrobią wszystko
w sumie to nawet nie pomyślałam że nie zrobi, bo skoro robią w ciąży to teraz tez
tylko obraz jest trochę inny bo taki pofalowany, czyli typowo laktacyjne, jak to określił Pan doktor
dobrze ze juz trochę mniej Cie boli.
Anię - jeśli czujesz potrzebę wizyty u specjalisty to oczywiście lepiej pójść. Ja się wczoraj kilka razy w końcu poryczalam z tej bezsilności że mały nie chce jesc
w końcu nerwy puscily
i hormony tez
fajnie że Twoje chłopaki mimo takiej różnicy wieku dobrze się dogadujemy, a to głównie mamusi zasluga
w sumie to nawet nie pomyślałam że nie zrobi, bo skoro robią w ciąży to teraz tez
tylko obraz jest trochę inny bo taki pofalowany, czyli typowo laktacyjne, jak to określił Pan doktorAnię - jeśli czujesz potrzebę wizyty u specjalisty to oczywiście lepiej pójść. Ja się wczoraj kilka razy w końcu poryczalam z tej bezsilności że mały nie chce jesc
w końcu nerwy puscily
fajnie że Twoje chłopaki mimo takiej różnicy wieku dobrze się dogadujemy, a to głównie mamusi zasluga
na szczęście mieszka z nami dziadek, więc przypilnuje chwilę malego a ja odwoze starsza do przedszkola. Ni chyba że go nie ma to już większą wyprawa
a zobaczymy co będzie za parę lat