reklama

Lipcowe mamy 2017

Integral L też przesypia noce i ssie kciuka od kilku dni i widzę, że go to budzi w sensie ta ręka jakoś automatycznie mu leci do buzi:-p

Kurde brzuch mnie od rana boli:no2: Strasznie to dziwne, mam takie ściśnięcia, że mnie zgina raz na jakiś czas, @ skończył mi się tydz temu, mam nadzieję, że to nie jakiś początek jelitówki, bo przy dzieciach umrę.

reklama
Pumelova, mojemu wszystko jedno czy śpi u siebie czy że mną, budzi się tak samo... niestety

Liluli, ja też zwykle 2 kawki, ale chciałam trochę ograniczyć.. no i nie wyszło [emoji23]

Emol, tak. Tzn wezwanie żeby ustalić sprawcę wykroczenia. Ale nie odebrałam poleconego, na razie olewam, czekam na rozwój wypadków. Mojej mamie ostatnio się przedawniło i nie musiała nic płacić, także liczę na podobny scenariusz [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja się tylko melduję. Jestem dzisiaj w dołku. Umiera brat moje mamy. Jedyny ratunek to przeszczep serca, ale on ze względu na stan pozostałych narządów nie kwalifikuje się. :(

Aga km wyczytalam że biotebal ma dużo za dużo biotyny żeby to brać przy kp. Więc bede brała vitapil mama- zgodnie z poleceniem liluli :)
Jak listy do m? Na pierwszej części byłam z mamą w kinie :)

Liluli dzieki!

Maziajka tylko wyglądać sniegu..

Ewella ja byłam na basenie ostatni raz we wrzesniu.. zeszłego roku. Wspaniale przeżycie [emoji23]

Chybra może Ci po prostu coś zaszkodzilo?

Monti czyli nie jestem sama [emoji23]

Emol gratuluje kolosa:)

Linoone szkoda. Tyle tylko że jak masz go w łóżku to eliminujesz możliwość przebudzenia się przy odlozeniu:D

Agniesia86 przykro bardzo..:( trzymaj się

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Agniesiam - tule mocno :-*

Chybra - oby przeszło, też nie wyobrażam sobie jelitowki teraz..
W ogóle... (nigdy nie miałam)

Misia - ja jutro chyba znowu dynie zrobię, ale dla nas ;-) z oliwą i ziołami. Dzięki za cynk do słoiczkow. Dzisiaj 2 w Rossmannie wzięłam.
Fajny taki spadek słoiczkowy ;-)

Emol - super! Gratulacje [emoji3][emoji39]

Maziajka - hmmm... To może niebawem i my kaszke ruszymy.
Strasznie bałam się zostawić Małą z mężem (w sensie czy wytrzyma beze mnie, i bez cyca...bo jedynie ok.140 ml miałam ściągniętego mleczka), i tez mu dałam wytyczne co do kolejności podawania: mleko, woda, a gdyby było bardzo źle to właśnie kaszke miał wyjąć. Ale o dziwo, tak ja zajął, że nawet mleka nie ruszyła [emoji1][emoji1][emoji1].

Pumelova - listy do m3 uważam, że są dość fajne. Wiadomo 1 była extra. Ale w porównaniu z 2 jest naprawdę o wiele lepsza [emoji3].

Kupiłam skrzyp strong (w Rossmannie). A witaminy biorę femimovit + dha.

Tasaak, to już opinie filmu zdałam. Dodam, że wyszykowalam się jak ta lala (wyczyścilam zawartość torebki z pampersow, mokrych chusteczek, smoczków, grzechotek i parasolki), umalowalam się dokładniej niż zwykle [emoji6], 1 raz od czasów ciąży założyłam wysokie obcasy [emoji23]. No i na 1 skrzyżowaniu mojej wioski 2 razy auto mi zgaslo (odzwyczailam się od kierowania w obcasach). Na szczęście jakoś dojechałam do kina... I jeszcze gdyby nie ten deszcz (a ja w płaszczyku i włosy naprostowane) [emoji23][emoji23][emoji23]. Na szczęście wróciłam bez żadnego szwanku do domku [emoji6].

reklama
Aga km to widzę wyjście życia [emoji23] cieszę się że nie tylko ja się tak boję zostawić młodą bo się boję że będzie głodna [emoji23] ja na urodziny jak idziemy to się szykuje cały dzień [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry