reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol „niby zapisuje na kartce, ale zapominam ja wziac” [emoji23] wygralas! [emoji23]
Czym mu przezywasz dziąsła? Sama woda?

Jenny ja miałam. Pracuje w przedszkolu i była akcja odrobaczania.
A co chcesz wiedziec?
Nie czytaj! Ja tak czytałam w ciazy, po ciazy i zmarnowałam kupę czasu na zamartwianie. I chyba podałam przez to niesłusznie nutramigen ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Emol „niby zapisuje na kartce, ale zapominam ja wziac” [emoji23] wygralas! [emoji23]
Czym mu przezywasz dziąsła? Sama woda?

Jenny ja miałam. Pracuje w przedszkolu i była akcja odrobaczania.
A co chcesz wiedziec?
Nie czytaj! Ja tak czytałam w ciazy, po ciazy i zmarnowałam kupę czasu na zamartwianie. I chyba podałam przez to niesłusznie nutramigen ;p

OLA W. a umialas to jakos rozpoznac u dzieci ? Jakie mialas obbjawy.
U corki zaczelo sie od nocnych czestszych pobudek...ale myslam ze to stres przefszkolny bo pojawilo sie to z 2 ?miesace temu...tylko ze ona bardzo lubi przedzdzkole. Teraz doszlo zgrzytanie zebow...zaobserwiwalam kilka razy...i problem z wyproznianiem. Kupilimy juz ten syrop na P...i chyba jutro podamy.
Udalo sie Tobie wyleczyc? Stosujesz profilaktyke odrobsczania ?

U chłopca stwierdzono owsiki. Wiec standardowo czesto sie drapał. Poza tym podczas leżakowania niespokojny sen.
Ja nie miałam robaków (złe napisałam wyżej, bo chodziło mi o to; ze kialam odrobaczanie), dostałam lek profilaktycznie, wiec zastosowałam. Bo sie bałam.
No i pozniej u mnie wnprzedzKolu tezndziewczyny dostały zalecenie profilaktyki, ale wtedy mnie nie było, bo byłam w podrozy poślubnej.
Miałam wszy :/ tzn jedna. Tez od dzieciaków z mojej grupy. Na ten temat moge pow wiecej ;p zaraz potem dowiedziałam sie, ze jestem w ciazy [emoji23][emoji23][emoji23]

Podawaj jej kiszonki, to podobno tez dobrze dziala :)

Wrzucam tutaj bo to zacna oferta a nie wszyscy wchodzą na zakupowy [emoji16]
1511482438-3bbd561063560a59-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Też ostatnio myślałam że młoda może mieć owsiki bo te zielone kupy i śpi niespokojnie.Ale sprawdzam kupy i nic tam podejrzanego nie widzę chociaż owsiki widziałam tylko na zdj...czy one się ruszają w kupie?wiem że to obrzydliwe pytanie no ale.....

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry