reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dzięki :) bede trenowala butle sumiennie.
Emol o widzisz, my jezdzimy z duza poducha tak na pol siedzaco w gondoli, jak usnie to cala procedura wyciagania tej poduchy heheh. Mysle ze powoli tez sie przesiadziemy, ale czy skoro nie umie siedziec to bedzie jej wygodnie ? Nie zjezdza Ci?

reklama
Katja właśnie też miałam poduche w gondoli i mi wtedy zjeżdżal. Teraz ma zablokowane stopki więc nie zjeżdża, dużo widzi i jest zadowolony. Jak mam zdjęcie to wyślę, a jeśli nie to jutro zrobię jak będziemy iść na spacer :)

1515426362-9c4f57056bf0e8dc-aaaaaa.jpeg

Jutro dodam zdjęcie z boku jak to wygląda :b

Abed - moja starsza od dzisiaj zaczęła męczyć laptopa i drukarkę - lekcje informatyki przynoszą efekty... I skończyła się era kredkowo /mazakowych laurek [emoji1]

Napolka - uwielbiam magnesy [emoji173], może i ja pomyślę o takim kalendarzu na lodówkę. Masz sprawdzony link?

Abed - rób fote [emoji3]. My tez zbieramy, ale czasami coś się z upływem czasu poniszczy. Laurki i malunki zawsze były wywieszane, więc gdy jej się już nudzą, zastępuje innymi (do tej pory główną galerią jest lodówka) [emoji6]. Inne dzieła, to już inna sprawa [emoji1]. A co do kompa - dzieciaki są postępowe [emoji1]. Historia dnia: Mój mąż ma dzisiaj urodziny - wczoraj dostał prezent od Teściowej. I co nasza corunia zrobiła... Zadzwoniła podczas przerwy w szkole ze smartwatcha (ma ustawione tylko 4 kontakty) do babci i przekazała co wczoraj między sobą mówiliśmy na temat jej prezentu (dostał teleskopowe "coś" z końcówkami do czyszczenia, ściągania pajeczyn, mycia okien i ponoć malowania) [emoji85][emoji23].
Mężowy musiał się sporo tłumaczyć mamusi [emoji38]

reklama
Do góry