Ola W- moja trzyma sama butelkę jak pije mleko, tylko tą końcówkę mleka jak ma to jej podnoszę butelkę bo tak wysoko to ona nie umie podnieść
Madzik87_ gratuluje postępów Natalki, jak starsza córka się czuje? Wiadomo od czego te wymioty?
Moja nie umie warczeć- ale za to uwielbia pluć
Agniesiam86- i jak ten kubek? Próbowała z niego pić?
Kasa_831- łóżko rodziców= magiczne miejsce dla dziecka. Moja przy mnie też zasypia w expressowym tempie.
Monti- i jak po trampolinach?
Beatka-582- ja daję surowe, moja pediatra powiedziała, żeby tak jej dawać.
Linoone- biedny maluszek, oby szybko wyszły te ząbki. Moja jeszcze nie ma żadnego. Mi też siedzenie w domu nie służy.
Bab- u nas się nie powiodła zmiana mleka z bebilon 1 na bebilon2 Asia dostała jakiegoś uczulenia i miała czerwone Poliki, odstawiłam bebilon 2 kupiłam bebiko2 i po kilku dniach przeszło, teraz jest już super. O masakra z tymi tabletkami, kto by się czegoś takiego spodziewał…

a długo musisz czekać na wizytę aby Ci przepisali następne? U nas też są często spiny z powodu zajmowania się Asią, bo mój m często woli sobie głupią telewizję włączyć albo grać na telefonie i jak proszę po raz setny żeby się pobawił z małą to on ją weźmie na ręce i sobie ogląda po raz tysięczny ten sam odcinek kiepskich, później gwiazdy lombardu, później gliniarze i tak w koło Macieju. Nie mam siły do niego.
Aniek42- na pewno zdjęcia piękne. Ja żałuję że moja takich nie ma, ale niestety fundusze nas mocno ograniczyły. Każda nawet mała rzecz zrobiona dla siebie cieszy także super z tym solarium i zakupami
U nas Asiulka robi postępy, widzę że warto ćwiczyć- rączki coraz silniejsze- od dwóch dni ćwiczy pozycję do czworakowania- już coraz dłużej w niej wytrzymuje, wczoraj niewiele jej zabrakło i by usiadła.
Ja sobie wykupiłam wczoraj abonament diety bebio na dwa miesiące

, zobaczymy co z tego będzie. Liczę że schudnę 5 kg w dwa miesiące. Zaczynam od poniedziałku. No i staram się trochę ćwiczyć jak tylko znajdę chwilkę. Na spacery też wychodzimy codziennie.