Aga adopcja nie wchodzi w gre. Tzn absolutnie bie mam nic przeciwko adopcji, uwazam, ze to piękne i podziwiam wszyskich, którzy soe na to zdecydowali. Gdybym nie mogła w ogole zajść w ciaze z pierwszym dzieckiem, to pewnie bym sie zdecydowała na adopcje. Ale w sytuacji w ktorej jestem - przynajmniej na ten moment - nie bylabym w stanie sie na to zdecydowac. Wole nie miec wiecej niz adoptować. A medycyna... nie wiem ile czasu musiałoby minąć
Co do okresu - nie wiem jak jest po ciazy, ale ja miałam od razu regularny.
Linoone a czego mniej wiecej szukasz?
Gratuluje, ja gdybym miał czekoladę,
To juz by jej nie było [emoji23]
Moj przy dolnych zębach nie miał ani rzadkiej kupy ani odparzeń. Swoja droga mie wiem po jaka cholerę mu te dwa zeby wyszły tak wczesnie, skoro inne sie nie kwapią do wyjscia [emoji23]
Jezu podziwiam wszystkoe, ktore sa na restrykcyjnej diecie przy kp... dla mnie samo kp to wyczyn. I szczerze - gdybym mogła cofnąć czas to wiele bym zmieniła. Zarówno w ciazy jak i przede wszystkim po ciazy. Ale w kwestii kp co najwyzej pociągnęłaby odciąganie dluzej. Tj powiedzmy do 3 miesięcy. Ale kp to dla mnie cos nieosiągalnego. No zupełnie tego nie czuje. Nie wiem, moze to nie był jeszvze ten czas, nie doroslam do bycia mamą. Ale naprawde mimo wielu korzyści wynikających z kp, No po prostu nie umiałam i na dzien dzisiejszy tez chyba nic by z tego nie bylo
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom