reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova smaruję nivea na odparzenia. Ale chyba będę musiała kupić coś lepszego. Teraz od godziny leży z gola pupcia to mu trochę oddycha. Oczywiście na podkladzie aby na wszelki wypadek jak mi zakupczy.
Jest w czym wybierać więc będziesz miala okazję przetestować ale chyba maka ziemniaczana najlepsza:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też polecam mąkę ziemniaczaną. Ja smaruję bapanthenem i linomagiem zielonym. I mimo dwóch kup dziennie nie mamy odparzeń żadnych.

Abed, mój też kiedyś wstawał o 10. Teraz niestety 7-8. Dalej nie mogę się przyzwyczaić

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Boze... ja kubie juz od dawna niczym nie smaruje :D

O dziwo na nutramigenie miał czerwona pupe, a na zwykłym
Mleku jest ok :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja zawsze smarowalam bepanthenem ale od jakiegoś czasu używam linomagu zielonego albo alantanu zielonego. Cena powala:p

Judith ale blisko jest [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone ja UWIELBIAM tańczyć:) niestety mój luby nie umie, nie lubi i nie zamierza lubić i umieć ehh
U nas odkąd jemy pokarmy stałe kupy są 3,4
Madzik my też ostatnio kupiliśmy mutsy nexo-super jest:)
Aaaa teraz zajarzyłam, że pytanie było o kupę Linoone[emoji3]
Ja od urodzenia smaruję pupke olejem kokosowym.Tylko raz zastosowałam maść na odparzenie i to przy szyjce.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

1518036391-71956f39da2516b0-aaaaaa.jpeg

Zółty i zielony, niebieski chyba nie nadaje się dla dzieci. Żółty ma postać kremu i super leczy odparzenia a zielony jest bardziej jak linomag troche jak wazelina. Ja zoltego uzywam do pupki jak sie zaczerwieni a zielonego na sucha skorke jak sie zrobi - ostatnio na poliku, albo szyjke smarowalam jak jesCze krotsza byla [emoji28]

Pumelova wiem, z perspektywy śląska to „nad morzem” ale to trauma szczecinian [emoji12] przy wjezdzie byla kiedys taka wielka tablica z wyswietlanym napisem „ dziś morze zamknięte” [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A nivea 12 czy ile tam zł. Ok to mówisz lepiej żółty kupić. To jutro jak mi się uda to kupię, a na pewno w pt.

reklama
Pumelova tak oczywiscie ze daje :) dwa :) biogaje bo od urodzenia mu daje i drugi :) moj zjada chetnie leki na szczescie :) a co do placzu to u mnie sie nasila dzis pojechalam na karate ze starszym wracam a ten ryczy. Godzine plakal :( z tata byl i plakal.... Rece opadaja...

Do góry