Moj wazy ok 7,5kg.
Ubranka zaraz bede zmieniac na 80, bo jeszvze wchodzi w 74, ale No jest szczupły, wiec one sie na nim nie skracają

nie ma żadnych opiętych bodziakow [emoji23]
Ale z rozmiarami tez roznie, bo ubranka hm niektóre w rozmiarze 80 sa ogromne.
Nie bede sie wdawać w szczegóły, bo troche trudna dla mnie syt i nie chciałabym, zeby ktos to oceniał, ale pokłóciliśmy sie wczoraj z mężem. Bardzo. Oczywiscie nie zabrakło z jego str alkoholu wcześniej, bo było znajomi.
Oczywiscie było to wszystlo przesadzone takie troche z igły widły, bo ja przereagowalam, ale sie wkurzyłam potężnie, a on był juz troche pijany, wiec tym bardziej przereagowal. Moj odwieczny blad - jak on jest pijany, to ja w dalszym ciagu reaguje tak jK normalnie, nie staram sie odpuścić i Ew suszyć mu głowy nastepnego dnia :/
Poleciało za duzo słów w emocjach z mojej strony i za duzo złych zachowań z jego. Łącznie z wyjsciem z domu. (Oczywiscie nie było tam patologii typu uderzenie cyz cos- bo tak to mogło zabrzmieć z mojej wypowiedzi ;p chodziło raczej p ton, gesty i zachowanie jako całokształt. Egoizm.)
Najchetniej wzięłabym Kubę i wyszła na dluuuugi spacer zanim maz sie obudzi, bo nie chce w ogole go widziec dzisiaj... ale nawet na spacer nie moge isc, bo jest podobno złe powietrze. Nie mam juz siły do tego smogu, serio.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom