Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

)i jeszcze torcik kupię, jakąś dobrą kolacyjkę przygotuję.
i chłopaków odganiał.
A na karmienia się nie budzi? Jak to zrobić? [emoji16]My natomiast spędzimy walentynki w 2 osobnych pokojach. Tak jak to robimy od soboty.
Kuba dzisiaj przeszedł sam siebie- zasnął wczoraj po 21 i obudził sie dzi o 9!!! [emoji33] nad ranem tylko troszke popłakał przez sen, ale to była sekund- włożyłam smoczek i git
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mój bezsmoczkowy. I też się darł i ciągle to robi. I śpi 2 razy po 30 minut. Ehh...Nie. On od urodzenia spał ładnie. To ja ho budziłam na karmienie od 1 dni zyciaostatnie 2 tyg miał takie, ze sie budził głodny. Ale z dnia na dzien tka sie zrobiło i z dnia na dzien przeszło, wiec nie wiem co to było.
Zazwyczaj śpi krócejale nadal 8 albo ponad 8h. Jedynie w nocy czasem a to smoczek a to cos sie śni. Ale nawrt go nie wyjmuje z łóżeczka. Zwłaszcza jak smoczek,, bo on przez sen płacze wtedy, dostaje smoka i śpi dalej.
Chyba taki typ po prostualbo pokutuje za 1 ciężkie miesiace koedy to w dzien spał po 15 min i non stop sie darł
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom