reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Aga no u nas z tydzień, na początku nieśmiało ale teraz to ciągle.

U nas powtarza mówi muu, nie, baba, mama, tata, papa ale na papier toaletowy jak idzie do łazienki to krzyczy aby mu podac mówiąc papa, da (jak coś chce) a tak to dużo gada po swojemu, chyba po mamusi gadatliwy

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Chybra u mnie właśnie tak samo.Też w ciągu dnia ciężko ze spaniem, muszę na rękach.Ja też żadnych butów nie zakładam.Nauczy się chodzić to dostanie hehe
Widzę że chyba wszystkie mamy jazdę w domu...
Aha83 ja się jeszcze nie znam na butach [emoji16]Będę robić rozeznanie dopiero:)
Emol moja od 2m mówi Nie.Na początku to było takie nieświadome ale teraz świadomie.mówi kiedy chcę ją przebrać a ona nie chce.Krzyczy Nie wtedy:)Moja sie zakrywa i odkrywa np pielucha żeby akuku robić,słodkie to:)Aha i umie robić puk puk w okno czy lustro.

Dziś noc kiepska, od 1.30 nie spała tylko kręciła się i jeczała , padam.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Emol moja mówi nie i rusza głową na nie - jak no podejdzie do suszarek żeby je poprzesuwać to wie jaka będzie reakcja, rusza i sama mówi nie [emoji12]
Brawo też bije, słodkie to.

Co do bucików to polecane ( ja sie nie znam jeszcze) przez znajome to bobux, ekotuptusie, attipasy.

Pytanie mam do tych co karmią butlą, dajecie na noc kaszke? W sensie że na kolacje i już bez butli przed spaniem?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moj mowi „nie” w rożnych syt. Czasem wydaje dźwięki brzmiące jak „gdzie to”
Jak sie cos schowa. Duzo po swojemu.
Nie bije brawo i nie robi papa. I teraz nie wiem czy sie martwić, bo Wadze robia :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry