reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella lecimy 19. Też mam mnóstwo obiekcji ale później nie mamy szans wyjechać, tylko na wieś (tzn też super bo ja uwielbiam) dlatego tak wybralismy. U nas też czapkowy bunt. Tyle że głównie po myciu. Ma takie włosy, że muszę mu założyć albo wysuszyć suszarka.
Monti smaruje i jest. Dziś rano były blade to jadł ananasa i wróciły.
Kasia masz po prostu polskie dziecko. ;)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol moja jak miała katar to na klinie spała, wtedy te gluty mniej ją dusiły.

Ola wydaje mi się że przy 20 stopniach to dzieci w tych czapkach bardziej sie jednak pocą...
Moja nie lubi mannej jakoś.

Ja krem z filtrem chyba jakoś od maja - czerwca uruchomię. Ale muszę zgłębić temat.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti mój tak chodzi po łóżeczku ze myślę że u nas by się nie sprawdziło.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Monti ale zależy jaka czapka :) taka cienka z daszkiem mysle ze jest ok. Albo lekka bawełniana. Ale taka z 1 warstwy ;) i taka luzna, a nie na maksa przylegająca.
No ale u nas dzis był wiatr dosc duży momentami, wiec yo tez inna bajka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas mega mocno dziś wiało, ale i tak z K poszłam na 2 spacery, L jednak odpuściliśmy i z mężem był w domu. Dostał3 x czopa, wymiotował 3 x, ostatnio ok 12ej, z jedzeniem ledwo ledwo, mam nadzieję, że noc będzie lepsza niż poprzednia:( A no i okropnie mu się leje z buzi , no po prostu fontanna, nie mam dziś siły, a i oczywiście zębów nie widać i nie czuć.
A apap? No ten dla dzieci oczywiście dałam wczoraj wieczorem, a dziś już tylko Paracetamol w czopach.

A i w ogóle w międzyczasie byliśmy na obiedzie u ojca i u nas byli w odwiedziny jedni goście zaprosić na komunię ok 10:30, a ok15 inni zaprosić na wesele. Jeszcze3 prania puściłam, massssakra.

Wpadłam na moment cześć wszystkim obecnym :)
U nas dobrze, ja wracam do pracy za 2 tygodnie- jest tu jeszcze jakaś inna mama już pracująca lub zaraz wracająca?
Młody spoko, dalej nie śpi w nocy. Ruchowo rozwija się dobrze, rozumowo nieco gorzej jak czytam ostatnie wpisy ;) rośnie ładnie, zęby posiada, udało się za którymś razem ze gluten jednak je :D ale mleka za to nie więc ciągle ten nieszczęsny nutramigen. Dietę rozszerza się mu strasznie wolno bo brzuszek ma delikatny i co chwila źle reaguje na coś. Żłobek uwielbia, fajnie widzieć że go cieszy zabawa z innymi dziećmi i jak go zostawiam to ma mnie w nosie tylko chce od razu do tych dzieci :P naszą świnkę morską traktuje jak zabawkę więc jest nieco w zagrożeniu :P nie wiem co można jeszcze napisać :)

Czesc aim! [emoji3]

Kurcze wczoraj myslalam o Tobie, i mialam dzisiaj pisac pw [emoji16]. Gratulacje dla Synka i Ciebie. Rozumowo to i moja raczej sredniak, hehehe. Jej gadanie w wiekszosci to czysty przypadek. Kuma co to "nie" i "bam" (uderzyla sie i zapamietala to sobie).
Super z tym glutenem!
Od kiedy praktykujecie juz zlobek? Kurcze... Szybko z ta praca, ale rozumiem, potrzebe zdobywania doswiadczenia, potrzeby finansowej i kontaktu z ludzmi.
Powodzenia!

Dziewczyny pozniej sie odezwe, maz wyjechal w delegacje, wiec szkola na mojej glowie.

Jeszcze tylko zyczenia [emoji3]:
Spoznione najlepszosci na 9 miesiac dla Igi i Kubusia [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc aim! [emoji3]

Kurcze wczoraj myslalam o Tobie, i mialam dzisiaj pisac pw [emoji16]. Gratulacje dla Synka i Ciebie. Rozumowo to i moja raczej sredniak, hehehe. Jej gadanie w wiekszosci to czysty przypadek. Kuma co to "nie" i "bam" (uderzyla sie i zapamietala to sobie).
Super z tym glutenem!
Od kiedy praktykujecie juz zlobek? Kurcze... Szybko z ta praca, ale rozumiem, potrzebe zdobywania doswiadczenia, potrzeby finansowej i kontaktu z ludzmi.
Powodzenia!

Dziewczyny pozniej sie odezwe, maz wyjechal w delegacje, wiec szkola na mojej glowie.

Jeszcze tylko zyczenia [emoji3]:
Spoznione najlepszosci na 9 miesiac dla Igi i Kubusia [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój zdecydowanie nie rozumie "nie" :P w ogóle nie wiem czy jakiekolwiek słowo rozumie bo nie wygląda na to :P
Żłobek to już od dawna bo poszedł na początku stycznia :) także teraz dla niego to norma i tylko zostanie na dłużej bo do tej pory chodził na 4-5 godzin.
To pisz PW jak co :D
U mnie to głównie potrzeba dogrania terminów wszystkiego żeby wszystko szło dobrym tokiem i zdecydowanie kontakt z ludźmi, bo jednak sama z D w domu to wariuje:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry