reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol dzielny Artur.
My byliśmy wczoraj na wsi, a dziś ja chora, Grześ kaszle. Idziemy do lekarza jak wstanie z drzemki. Czuję że to oskrzela. Za to Grześ oglądał świnki, krówki, kury, kaczki, króliki, kotki, pieski i nawet koń się trafił. Najbardziej spodobały mu się świnki bo na raz było ze 30 warchlaczkow. Ruszały się, podchodziły go wachac i chrumkaly, a on się zasmiewal.

reklama
Emol my też chcemy urodzinki zrobić na ogródku u mojej mamy.
Emila zakatarzona, kurczę, kiedykolwiek jej czapkę ściągam bo ciepło to ona zaraz katar.Bidna
Poszła z tatą na spacer, mam z 1,5 gdz wolne:)

Hymmm my też chyba zrobimy na urodziny u rodziców grilla:)

No pogoda super! Byliśmy w Auchanie i później ja z K u rodziców się opalałam, a On biegał i jedliśmy arbuza, Mąż zrobił obiad z L, teraz dzieci śpią , wypiję zieloną i idę malować barierki od schodów, no a wieczorem chyba wszyscy się nad zalew przejdziemy. A jutro gril u rodziców.

My po chrzcinach. Moja córcia pokazała klasę. W kościele mieliśmy krociutka mszę ale nic nie płakała, śpiewała jak ksiądz mówił więc niewiele go słyszałam :biggrin2: Przed imprezą mało spała więc bałam się czy później nie będzie koncertu ale dzielnie wytrzymała sesje zdjęciową. Zasnęla dopiero po torcie

Mojej siostry syn (8 lat) tez często budził się w nocy z płaczem. Zawiesiła mu w pokoju łapacz snów i mówi że na razie jest dobrze. Nie wiem czy akurat taki zbieg okoliczności że to pomogło ale może warto spróbować :)

Dziewczyny z Warszawy mozecie polecić jakiegoś dobrego ortopede dziecięcego?

Hejka jak tam długi weekend.
U nas ostatnio dzień bez przytrzasniecia palca, dniem straconym :) Grześ raczkuje/czworakuje i wstaje gdzie się da. Ciągle kaszle, no ale flegamine dostaje to ma prawo. Mi troszkę lepiej. Dostaliśmy dziś huslawke domowa. Trochę się pobujał . Nawet mu się podobało. Jutro idziemy do poradni chirurgii onkologicznej obejrzeć naczyniaki.

reklama
Bab nie mam pojęcia ile Grześ waży ale chyba się zatrzymal i ma tylko z 9600g tak obstawiam. Moja kruszynka.
Po wizycie dostaliśmy skierowanie na usg główki i brzucha. I kontrola jak się zmniejsza. Bardzo miła Pani doktor. Gorzej z tym parkowaniem w okolicy imid.
Emol super Artur ma wymiary, a ta deska faktycznie zaniza. My dopiero w czerwcu idziemy, bo musiałam przełożyć z 20 kwietnia że względu na wyjazd i dopiero na 11miesiac. Masakra z tymi terminami :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry