Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki za pomysł z fotelem zagadam tate[emoji4]Jejku, jejku, miesiac mnie tu prawie nie bylo, a tu takie newsy!!!
Linoone - Kochana ogromne gratulacje! Baaaardzo sie ciesze Twoim szczesciem [emoji3]. Pisalas, ze chcialabys drugie bobo, i oto rosnie Ci ono. Zycze Wam duzo zdrowka, aktywnych i bezproblemowych 31(tyle teraz ?) tyg ciazy [emoji8][emoji8][emoji8].
Kurcze, az sama przez chwile zapragnelam byc w ciazy [emoji16]
Pumka - trzymam kciuki za jesien, aby udalo Wam sie od razu stworzyc kolejne letnie dziecie [emoji3][emoji110].
Moja babcia w grudniu skonczyla 80 lat - kupilismy jej fotel masujacy [emoji6] (moze zrzucicie sie jeszcze z kims).
Emol - udanego wypoczynku! Uwazaj na siebie [emoji4]
Jeju ile z Was juz po urlopikach. Moje wakacje beda wokol domu, tez bede miala piasek, ziemie, kamienie - bo musimy teren wyrownac i urwardzic [emoji23]. Jakis basenik tez sie znajdzie [emoji1]. Takze zazdroszcze [emoji16].
Miki, Piotrus - gratuluje chodzenia - brawo chlopaki [emoji122][emoji122][emoji122]
Chybra - Rozumiem, ze kolezanka nie pracuje? Moze depresje ma? To by tlumaczylo fakt zaniedbania wszystkiego wokol (nie zawsze jest to lenistwo..). Napisalas, ze Tatus nie zauwaza tych dzieci, moze podobne relacje towarzysza ich zwiazkowi? Musi cos byc na rzeczy skoro dzieci sa zastraszone, agresywne, itd..
Probowalas pomoc - nie przyjela jej, no coz... Dla dobra Twoich dzieci, rzeczywiscie lepiej ograniczyc kontakty. Ale orientuj sie co jakis czas co u nich, co by zapobiec jakiejs tragedii.
Aim - ja tam kibicuje wszystkim nowym umiejetnosciom Kaliny, ale ciesze sie, ze jeszcze nie chodzi, bo juz jest sajgon [emoji1].
Beatka - na jakim etapie jestescie z domkiem?
Pisalyscie o fotelikach rowerowych - mam hamaxa, ale jeszcze nie testowalismy.