My mamy kurtke z Reserved kupiona na promocji, taka zielona parka, bezrekawnik z h&m, dresowy kombinezon z h&m kupiony na mega promocji. Buty na jesien mamy z Emela. Syn ma szeroka stope z wysokim podbiciem. Pewnie jeszcze dokupie kurteczke z Lidla te pikowana.
U nas noce sa straszne. Mlody niby zasypia o 19,20 lub 21. W zaleznosci czy jest drzemka w ciagu dnia. Niestety sa dni, ze drzemka trwa tylko 15 min albo w ogole jej nie ma. Wstaje w zaleznosci od zasniecia albo o 6 albo o 7. W nocy sa pobudki co 1.5 godziny lub godzine. Nie umiem go odzwyczaic od nocnych karmien. W dzien tez jest maruda. U nas to zeby. W ogole z tymi zebami to u nas smieszna sprawa. Czekalam na dolne dwojki bo jeszcze ich nie ma, a wczoraj przez przypadek odkrylam trzy czworki. Niektore jeszcze nie do konca wybite, ale juz czesciowo sa. Dodatkowo pojawila sie na zewnatrz dwojka. W zyciu nie spodziewalabym sie, ze moje dziecko moze miec juz czworki. Co prawda cale dnie chcialaby byc na rekach albo przy piersi, ale bylam przekonana, ze to od tych dolnych dwojek. Zreszta powiem Wam, ze on jest taki marudny zawsze wiec nawet myslalam, ze to taki jego urok.
Moje dziecko bardzo cieszy sie na widok meza, na moj widok tez. Chociaz ja go praktycznie nie zostawiam. Jak slyszy tylko dzwiek, ze ktos otworzyl drzwi to wskakuje mi na rece i czeka caly szczesliwy, kto przyszedl. Zdarzaja sie tez dziwne sytuacje. Ostatnio jechalismy pociagiem i z nami w przedziale jechal mezczyzna. Moje dziecko zaczepialo go cala droge, usmiechalo sie, rzucalo pilke. Mezczyzna wysiadl w polowie naszej trasy, a moj syn jak zobaczyl, ze wychodzi to powiedzial mu papa i zaczal plakac... Musialam odwrocic uwage zeby sie uspokoil. Tak samo placze jak wychodze ja, maz, czy dziadek.