reklama

Lipcowe mamy 2017

Tak u mnie duże opóźnienia, ale biorę je w pakiecie ;) wiem jak wyglada praca w szpitalu i dni w przychodni (moj brat jest lekarzem).
Straszy syn w pkolu, a młodszy z tata. A tata ma prace z domu. Całkiem sporo przy Misku można zrobić. On ładnie sam sie bawi, a teraz śpi.

Teraz jescze musiałam przepuścić Panią z bardzo wysokim ciśnieniem, dostała leki od położnej.

reklama
Karuzela witamy:)

Kasiulka, masakra tyle czekac w poczekalni, dobrze ze masz internet;):tak:

Aim najwazniejsze ze wiadomo co to, i ze masz od razu profesjonalnie wdrozone leczenie:yes:

Truskawka strasznie mi przykro...

Witam sie i ja popoludniowo.
Gratuluje wszystkim wizytujacym wczoraj i dzisiaj.wcuoraj Same super Informacje

Aim ale sie strachu najadlas. Dobrze ze wiadomo z czego

Kasiulka oby szybko poszlo

Ania u nas dzisiaj podobna pogoda ze sloneczkiem ale mrozno -2 stopnie

f2w3flw15r2h1ssa.png

Wendy - super [emoji106][emoji5]

aim - pamiętam jak pisałaś o tym "niechcącym" odwodnieniu się [emoji14].
Teraz będziemy wysyłać Ci alerty przypominające: "Aśka - dawaj na jednego [emoji6][emoji14]"

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Wendy - super [emoji106][emoji5]

aim - pamiętam jak pisałaś o tym "niechcącym" odwodnieniu się [emoji14].
Teraz będziemy wysyłać Ci alerty przypominające: "Aśka - dawaj na jednego [emoji6][emoji14]"

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha tak xD w ogóle brawo ja, któraś z was lepiej pamiętała że ostatnio miałam coś z pęcherzem a ja zaprzeczyłam. To mi mąż przypomniał że przecież tak, przed świętami, nawet badanie moczu miałam i jakieś bakterie tam były ale nieliczne. Ja w ogóle o tym zapomniałam O.o :P no ale teraz w tym badaniu moczu z dziś bakterii nie było ani niczego co by wskazywało zakażenie. Tylko zapalenie. Ciekawe czy to z tego... W każdym razie teraz się to rozwinęło tak że nie mam wątpliwości że to układ moczowy :/ bardzo niemiło :/

Pewnie jak większość z nas nie sądzę bym była szczególnym przypadkiem :D prawda jest taka że bywam roztrzepana jak się nie pilnuje a ostatnio sobie w tej kwestii odpuściłam :/ no i rzeczywiście wychodzi że trochę nie ogarniam... Fajnie było zrzucać winę na 1 trymestr ale tak naprawdę po prostu muszę się wziąć w garść -.-

reklama
Aim i dobrze ja za to mam zrobić posiew

U mnie tak, muszę zrobić posiew, na podwyższone tsh standardowo eutyrox najmniejsza dawka, a łożyskiem na razie sie nie martwic i liczyć ze sie podniesie. A jak sie nie podniesie to bedziemy sie martwic ;) na razie mam żyć prawie normalnie. Bez dźwigania i aerobiku

Wendy i super

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry