Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki Kasiu za info o otulakach przyda się na pewnoAga moze tez byc głośniejsze (bliższe) z wawy [emoji14]
W przedszkolu u straszaka szkarlatyna... moja mama mówi, żebym nie posyłała syna przez wzgląd na siebie bo paciorki są wredne. Po konsultacji z bratem uznaliśmy ze faktycznie lepiej żeby był w domu. Zadzwonię w połowie tygodnia czy w grupie są nowi chorzy. Z rana łzy jak grochy bo on uwielbia. Mamy szczęście ze nie choruje wcale 100% frekwencji chyba ze urlopy wypoczynkowe jak sam mówi
U mnie zaczęły sie schizy, "nie kopie". Nie czułam jej dziś cały dzien w końcu sie położyłam i zaczęła
A Lilth dopytałam o otulacze. Wiec tak, dziecko albo rodzi sie z dysplazja bioderek albo nie. I noszenie, opatulanie nie spowoduje ze nagle nabecie. Ale w rozwoju bioder zaleca sie jak wiaodomo luźne i szeroko rozstawione nóżki. Mówi ze idea jest dobra ale od pasa do góry. Ma to niby przypominać ścisk jak w łonie matki, mówi ze w łonie dziecko nóżki ma szeroko, są odwiedzone kolanka a stopy skrzyżowane. Do tego jest zawieszone w płynie owodniowym. Tu poprzez ścisłe optulenie nóżki sa mniej odwiedzone i wymuszona odsunięta pozycja stop. Przez to te nogi sie prostują bardziej. Ale jak mówi na pewno nie spowoduje to dysplazji bioder. Chyba, ze sie urodzi taki egzemplarz to wtedy pewnie trzeba byłoby zrezygnować. Moze nawet i przy 1b juz trzeba byłoby sie zastanowić![]()
Ja przyznam ze patrząc na zdjęcia to materiał zdaje sie byc elastyczny i dzieci maja szeroko rozstawione, ale on widział to na żywo.
Bulkaasia ja mam luteine tez..Cieszę się, że nie jestem sama w niewiedzy o płci i z zakazem seksu
Czy któraś z was bierze może luteine jeszcze?
Bulkaasia ja biorę i luteine i duphaston jeszcze. Właśnie się zastanawiam kiedy mi odstawi lekarz. Wie ktoś cos na ten temat?Cieszę się, że nie jestem sama w niewiedzy o płci i z zakazem seksu
Czy któraś z was bierze może luteine jeszcze?