Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana ja do lekarza się nie wybierałam..Truskawka89 a w którym szpitalu chcesz rodzić w Krakowie ?
Alex daj znać co lekarz powiedział.
Dokladnie tak..nienapisałam o kogo konkretnie chodzi bo tyle nas tu jest i niepamietam jeszcze wszystkich nick ów..a że piszę z tel to ciężej zerknąć..Abed tez sie tak domyslilam ze to do mnie raczej! Ale juz nic nie pisałam[emoji12]
Nick Ci sie pomyliły[emoji3]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wiecie, po prostu lubię gdy wszystko jest jasne. Dr który mi robił prenatalne usg mówił abym przekazała mojej dr żeby dodała do tego terminu 19.07. 8 dni, ale ja jej powtarzam i powtarzam, a Ona jakby nie przyjmowała tego do wiadomości , wnerwia mnie to.Kochana nie byłam wtedy w ciąży. Wyleczyłam to będąc w szpitalu przez 2 tygodnie i potem przez rok na diecie trzustkowej. Ale raczej nie byłabyś w stanie tu pisać gdybyś miała OZT - ja umieralam z bólu.Morela a jak to wyleczyłas? I jakie towarzyszyły jeszcze temu objawy ...
narazie nie powinnam sie nakręcać ale ciekawa jestem bardzo ..
wizyta dopiero o 18.
abed no mam nadzieje ze masz racje i nie koniecznie sie przejmuje ..tylko to niestety juz za długo trwa![]()
aim no mam nadzieje ze usg wyjdzie ok![]()
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom