Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Currain twind gdzie kupiłaś ta koszulkę??? Zajebiste! Jestem ogromna fanka serialu :-)
Swoja droga ja pod koniec kwietnia jestem świadkową na weselu szwagierki :/ będę wyglądać jak kulka bo jestem niska i tez sie zastanawiam co założyć ale sukienki będę szukać tydzień wczesniej, mam jedna upatrzoną na happymum a mam blisko ten sklepchciałabym dluga ale mam 160 wiec wygladalabym jak buka
wyliczylam ze to będzie 29 tc.. Juz widze jak będę sapać w kościele.
Lilith ja tez czuje swoje tętno - wszędzie. Jak leze na lewym boku to aż za mocno słyszęa jak dotykam brzucha to tez czuje.
Już nie ma o co, to było ponad 7 lat temu, a do tego to moja druga i ostatnia ciążaPaalina - kurcze.. To fizjo przydałoby Ci się w trybie pilnym.
A z tą kartą ciąży, a raczej z brakiem odpowiednich wpisów to bym się wyklocala. Tak ważne informacje powinny sie w niej znajdować.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Poki co Truskaweczko mamy semilaca. Siostra jednak zajmuje sie ogarnianiem takich tematow. Narzuce jej wiec neonail.Hej dziewczyny
Aaggaa piękne pazurki, a z jakiej firmy kupujesz lakiery? Ja mam trochę semilac, ale ostatnio kupuje neonail i jestem bardziej zadowolona
Curran tez jestem fanka gry o tronpo kilka razy kazdy sezon oglądałam i czytałam wszystkie części książki
a co do sukienki to kupiłabym zwykła tylko odcinana pod biustem i luźny dół.
Sylver oooo superja tez chodzę do niego do sofimedu
mnie sie podoba ze wizyta trwa długo i wszystko dokładnie tłumaczy, zawsze mówi ze jakby sie coś działo to mam dzwonić do niego. Kiedy masz u niego wizytę? Ja idę 18 lutego na połówkowe
Lilith hehe ja tez w sumie wole szybki prysznic [emoji14] hmm książki przed snem mnie akurat pobudzają i nie mogę pózniej zasnąć, ostatnio tez rozwiązuje krzyżówki zeby poprawić pamięć bo ostatnio z tym zle u mnie![]()
Glowa to nie bolala tak rzadko przed ciaza. Jak np. Mialam kaca...rzadko ale bywalo.Witajcie sobotniemało mnie ale staram sie nadrabiac.
Muszę sobie kupic piłkę do ćwiczen bo za niedługo z łóżka nie wstanę. Znalazłam na yt filmik z cwiczeniami dla ciezarnej i bede działac...u siebie szukałam ale nigdzie nic nie ma typu fitness dla kobiet w ciążynawet tam gdzie chodziłam przed.
Dobrze wiedziec ze nie tylko ja nie wiem kim jest lokator
Kasiulka- ja tez własnie sie z grzybkiem mecze. Na szczescie w tej ciazy to dopiero 2 raz, przy córce tez chyba raz miałam a przy synku do 8 m-ca co rusz..
Megan co do rozmiarów do co sklep to innesyn od urodzenia juz 62 nosił a na rok mial rozmiarówke 92, córka znowu długoo nosiła 56 a teraz w wieku 3.5 dopiero na 98 wchodzi
Pumelova- mój berbec tez sie nie dał podglądnąc jedynie co lekarz powiedzial to to że ma "maniery dziewczęce"
O
Basen- chętnie bym chodziła ale u mnie to bedą wizyty jak cos to z młodymi bo tak to nie mam kiedyale w domu cwiczyc zaczynam jak tylko te piłke kupie
Siary jeszcze nie mam ale nadal mam tak wrazliwe piersi ze oszaleje..córke we wakacje przestałam karmic moze dlatego az takie niedotykalskie...
Alex- ja tez rodziłam 2x w jedynce
Pera- pepcko polecam też ale nie dresy po jednym praniu wygladają jak ścierkareszta ok
ja uwielbiam ciuchy z F&F rewelacja gatunkowo jak dla mnie
AAggAA88- mnie znowu głowa wczoraj męczyła
Wy remonty a ja budowa...chcemy sie na jesien przeprowadzic i straszny kocioł jest alesam fakt tego że wreszcie bedziemy u siebie wynagradza wszystko
ŻonaGraja- super ! Chłopaki są fajne
Aim- laska z Ciebie
zmykam ogarniac dom...nie dawno wstałam wstyd sie przyznac a dzieci samopas
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom