Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Paulinaa mnie położna proponowała szkołę rodzenia..ale stwierdziłam że skoro jedno już urodziłam to i wiem co i jak..także niebede sobie tym zawracać głowy..Ale gdybym była w Polsce i było by to moje pierwsze dzieciątko to fajnie pójść choćby poznać inne przyszłe mamusie z okolicy..
Mnie ostatnio położna pytała ile krwi straciłam przy pierwszym porodzie czy niemam jakiegoś świstka gdzie jest to odnotowane..jednakże nic takiego niemam..to stwierdziła że skontaktuje się ze szpitalem gdzie rodzilam tam na pewno w aktach wszystko jest..Może i w twoim wypadku w szpitalnych aktach znajdą się te informacje..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mafu - będziemy trzymać za Ciebie kciukasy. A nie możesz / nie chcesz przełożyć obrony na wrzesień?
Truskawka - pamiętam o tym Twoim zjeździe majowym - Wrocław, prawda?![]()
Morela - kochliwy ten Twój Teść. Tesciowa też jedzie![]()
![]()
A tak na serio - fajnie, że w każdym wieku ludzie potrafią się uszczęśliwić, i przede wszystkim mogą odnaleźć swoją drugą połówkę. Najgorzej to tkwić w nieszczęśliwych związkach, w których brakuje zrozumienia i szacunku ...
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Paalinaa ja niedoczytalam że pierwszy porod był w Polsce..to zmienia sprawę..Mi nie proponowała, na szczęście. Nie sądzę też,że ma sens próba kontaktu ze szpitalem w Polsce
Ale jest nadzieja,bo rodzice znaleźli jakieś moje papiery ze szpitala, karty ciąży (miałam dwie) i jakieś inne ciążowe info, czekam aż mi to dostarczą i zobaczę co tam mam. Tyle razy się przeprowadzałam od porodu,że byłam pewna,że wszystko przepadło,a tutaj taka niespodzianka. Póki co dostałam tylko foto wypisu, a tam niewiele jest. Na którymś z dokumentów jest coś o krwotoku,więc powinno być więcej info. Zobaczymy.
Alex, najbardziej mnie tutaj ten cały Kraamzorg martwi -.- coś czuję,że to będzie wojna![]()
Ja również dołączam się do życzeń.. Wszystkiego co najlepszeJoanna 100 lat i spełnienia marzeń i planów
dołączam.sie do życzen od Agi. [emoji8]
![]()