Integral
Fanka BB :)
A w naszym pięknym kraju jest coś takiego? Jak ja rodziłam to dostałam tylko w szpitalu.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W takim razie trzymamy kciuki, żebyś nie musiała dzielić się z nami obawiami, a z radością obwieszczała dobre nowiny!Jak dobrze wiedzieć że nie tylko moja panna mi ciśnienie podnosi....niby taka mała 7latka a mądrości próbuje pokaż, ac jakby miała nie wiadomo ile doświadczenia....
Mam nadzieję że wszystko okaże się być ok, ale a teraz łez i odpoczywaj....
Aj... Weź nawet nic nie mów... To mnie chyba najbardziej przeraża... Doskonale pamiętam jak halo po urodzeniu Nadii... Tyle tylko że minęło kilka lat i na głowę wejść sobie nie dam...
U nas z kredytem niestety lipa.. Już 3 razy próbowaliśmy... Może kiedyś się uda...
Tak na prawdę my mieszkając tutaj też nienajmnien płacimy. Co miesiąc musimy dać teściowej 600 zł... No ale...
Co do planów.. Nie lubię pisać o planach bo z reguły jak powiem o nich głośno to później g.... Z tego... Także pozwólcie że przemilcze
Mam nadzieję że niedługo będę mogła się pochwalić, albo podzielić obawami
Zobaczymy jak będzie z propozycją pracy dla mojego męża...![]()
Hihihi, niezły Ci tata zafundował ParyżLilith ja nic nie wiem o Luandzie.
Dbaj o siebie jak lekarz przykazał.
Kasiulka ty podnosisz Michasia ja mojego od listopada nie miałam na rekach w min załapał ze mama nie moze nosic i spoko, szkoda ze ze smoczkiem taki madry nie jest i z pielucha [emoji12]
Maniek lez grzecznie przynajmniej odpoczniesz
A lekarze niech robia swoje bedzie [emoji106]
Monti co do samoopalacza nic nie wiem nigdy sie nie zastanawialam ale jakis balsam brazujacy pewnie by nie zaszkodzil moze z wyciagiem z kasztana
Sylver gwiazda nasza nie jedyna oczywiscieale jak na geriatryczna mamusie to laska z Cb nie z tej ziemi zobacz no jak to milosc uskrzydla az cala promieniejesz ehhh gdzie tu jakies zmeczenie cokolwiek tylko zazdroscic
a Luwr mialas sobie odpuscic pisalysmy Ci z Aga zebys uwazala ... kurcze ja to mam zle wspomnienia z Paryza ale to dlatego ze mnie tam ojciec zabral a nie ukochany hihi i przepedzil mnie po wszystkich muzeach itp w 30 stopniowy upal a ja mialam 9 lat i to bylo straszne [emoji12] a jak mi dali homara to nie wiedzialam jak sie do tego zabrac bo tylko raki do tej pory w jeziorze lapalismy hihi a takie wspomnienia mnie dopadly wybaczcie...
![]()
Megi napewno wszystko jest dobrze a lekarz musial cos wpisac zebys mogla dostac skierowanie.Reszty sie nie doczytam bo nabazgrolił